«Галичанка»: оновлений склад, високі завдання

08:25 | 13 июля 2018
Головний тренер львівської «Галичанки» Ваcиль Козар розповів про зміни в команді. Головний тренер львівської «Галичанки» Ваcиль Козар розповів про зміни в команді. Склад чемпіонок України залишили 5 гравців: Наталія Воловник та Наталія Стрюкова перейшли до польського клубу Energa (Кошалін). Анастасія Баранович і Наталія Сабова завершили гандбольну кар'єру за сімейними причинами. Марина Коновалова буде грати в чемпіонаті Азербайджану     Про завдання
«Перед нами стоїть складне завдання виграти чемпіонат України, а в Кубку EHF пробитися в груповий раунд. Від виступів у Балтійській лізі ми, напевно, будемо відмовлятися. Нас не влаштовує те, як турнір проходив в минулому сезоні, коли команди не приїжджали на матчі».
Про реформування команди
«Буде невеличкий крок назад. Особливо у нас «просів» правий фланг, який послабив ухід Стрюкової і Воловник.
Будемо реформувати команду. У нас є кістяк. Планувала йти, але все ж залишилася Савчин, буде грати Стельмах, залишається Гайкова, є міцна молодь: Поляк, Маркевич, Давидянц. З інших команд нікого запрошувати не будемо, беремо наших вихованок з ЛДУФК - гандболістки 2002-2003 року народження, чемпіонки України за своїм віком, гравці юніорської збірної України ».
Про підготовку   «Після медобстеження ми відправимося в Скадовськ, де пройдемо двотижневі збори. Беремо 18 гравців. Не їде воротар Гладун, яка залишиться з реабілітологом і буде займатися за окремою програмою. 10-12 серпня «Галичанка» виступить на турнірі в польському Щецині, а 17-19 серпня ми плануємо провести Кубок Львова за участю чотирьох команд».
XSPORT Фото - Євгеній Кравс Федерація гандболу України
Источник