Пляжний гандбол. Волинь знову стала чемпіоном України з пляжного гандболу

07:41 | 11 июня 2018
      Упродовж 6-10 червня в київському гідропарку відбувався  Чемпіонат України з пляжного гандболу сезону-2018, - повідомляє http://volynsport.       Упродовж 6-10 червня в київському гідропарку відбувався  Чемпіонат України з пляжного гандболу сезону-2018, - повідомляє http://volynsport.in.ua. Традиційно в останні роки нашу область представляли команда «Волинь» (Луцьк) та місто Нововолинськ.

Після попередніх ігор обидва наші колективи кваліфікувалися до чвертьфіналу, де впевнено обіграли: Нововолинськ Харків (2:0), а Луцьк - КНУ (2:0).

У півфіналах була значно напруженіша боротьба. Волинські «гірники» обіграли по булітах чинного чемпіона южненського «Портовика» 2:1, а лучани також в серії гандбольних пенальті 2:1 взяли гору над Броварами.

Фінал став повторенням вирішального двобою дворічної давнини – тоді також долю «золота» та «срібла» вирішували Нововолинськ та Волинь. Як і тоді, успіх знову був на боці підопічних Ростислава Ланевича – 2:1. Тож золоті медалі ЧУ з пляжного гандболу повертаються на Волинь.

В індивідуальних нагородах лучани також не залишилися без нагород. Микола Шнит став кращим захисником, а Максим Олексюк – кращим бомбардиром.

14 фіналу

Портовик – Олімпік                     2-0

Нововолинськ – Харківська       2-0

Волинь - КНУ ім. Шевченка   2-0

БВУФК – Вінниця                         2-0

12 фіналу

Портовик – Нововолинськ    1-2

Волинь – БВУФК               2-1

Фінал

Волинь – Нововолинськ     2-1

http://volynsport.in.ua





Источник