Збірна України розпочинає збори в Андріївці

08:11 | 01 июня 2018
1-го червня на клубній базі «Мотора» в Андріївці Запорізької області розпочинаються збори національної збірної України. 1-го червня на клубній базі «Мотора» в Андріївці Запорізької області розпочинаються збори національної збірної України. Іван Фучеджи готуватиме команду до участі в контрольному турнірі в Італії (7-9 червня) та відбору на Євро-2020. 
Іван Фучеджи, головний тренер збірної України:
«З організацією зборів  та підготовкою нам дуже допомагає  ФГУ. Умови на базі в Андріївці - чудові. Це стосується всього: тренувань, відновлення, проживання, харчування. Не гірше ніж в Конча-Заспі, а сама ігрова зала - набагато краще.
На жаль, через травми, проблеми зі здоров’ям, що накопичились в кінці сезону,  на зборах не буде Артема Козакевича, Ігоря Чуприни, Сергія Онуфрієнко, Станіслава Жукова, а також Владислава Донцова, з яким я розмовляв і він заявив, що готовий грати за збірну України. За відсутності кількох гравців основи, більше проявити себе повинні молоді виконавці. 
На минулих зборах ми більше працювали над захистом, цього разу основна увагу буде приділено грі у нападі».
На збори викликаний 21 гравець. 16-ть з них будуть відібрані для участі в турнірі в Італії.   
Збірна України. Збори в Андріївці (1-5 червня)   Воротарі: Геннадій Комок ("Мотор") Антон Терехов ("Мотор") Дмитро Веремчук ( "Донбас")
Крайні: Захар Денисов ("Мотор") Дмитро Артеменко (ЗТР) Андрій Акіменко (ЗТР) Станіслав Плясун (ЦСКА) Олександр Касай (ЗНТУ-ЗАБ) Едуард Кравченко (ЗНТУ-ЗАБ)
Задня лінія: Роман Гончаров ("Донбас") Олександр Тільте (ЗТР) Максим Стрельников (ЗТР) Артем Шарко ("Донбас") Ігор Гурин (ЦСКА) Роман Бурденюк (ЦСКА) Леонід Михайлютенко (чемпіонат Туреччини) Дмитро Горига (ЗНТУ-ЗАБ) Богдан Черкащенко (ЗНТУ-ЗАБ)   Лінійні: Дмитро Тютюнник ("Мотор") Іван Бурзак (ЗТР) Дмитро Ільченко ("Донбас")
Турнір в Італії (міста Кьєті і Чітта-Сант-Анджело)
7 червня Україна - Латвія Італія - Туреччина   8 червня Латвія - Туреччина Італія - Україна
9 червня Туреччина - Україна Італія – Латвія
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник