Конгрес ФГУ: Андрій Мельник переобраний на посаді президента Федерації

17:11 | 21 апреля 2018
У Києві в конференц-залі Міністерства молоді та спорту України відбувся звітно-виборний Конгрес Федерації гандболу України. У Києві в конференц-залі Міністерства молоді та спорту України відбувся звітно-виборний Конгрес Федерації гандболу України. З 61 делегата від колективних членів ФГУ на Конгрес прибули 56 делегатів. Таким чином Конгрес та його рішення є правомочними.
Після виступу почесного гостя заходу замміністра молоді та спорту Миколи Даневича учасники зустрічі перейшли до питань порядку денного. За підсумками більш ніж двогодинної роботи шляхом голосувань була прийнята низька рішень. Зокрема були визнані задовільними робота президента ФГУ Андрія Мельника за 2014-2018 р.р, та робота Генерального секретаря ФГУ Олександра Гладуна.
Ревізійна комісія не знайшла порушень у фінансовій звітності ФГУ за 2014-2018 р.р.  
Також відбулись вибори на керівні посади ФГУ на 2018 — 2022 роки.
Президентом Федерації був переобраний Андрій Мельник. За нього проголосували 54 делегати, двоє утримались. Інших кандидатів на цю посаду висунуто не було.   
За результатами голосувань також були оборані: Генеральний секретар ФГУ - Олександр Гладун; Перший віце-президент ФГУ - Зінаїда Турчина; Віце-президенти ФГУ - Сергій Деревянкін, Євген Петрушевський, Олександр Волков; Члени президії ФГУ - Валентин Вакула, Олександр Чайченко, Олександр Приходько, Олександр Сахнацький, Роман Галенін, Олександр Кубраченко.    Голова Опікунської ради ФГУ — Ігор Курисько.
Найближчим часом читайте на сайті ФГУ виступ Андрія Мельника із звітом про роботу у 2014 — 2018 р.р та його передвиборну програму на 2018 - 2022 р.р.



ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник