«Галичанка» зіграє з «Реалом у 9 турі жіночої Суперліги України

14:25 | 23 февраля 2018
Цієї суботи та неділі, 24-25 лютого, відбудуться матчі 9 туру чемпіонату України з гандболу сезону 2017/2018 рр. Цієї суботи та неділі, 24-25 лютого, відбудуться матчі 9 туру чемпіонату України з гандболу сезону 2017/2018 рр. жіночої Суперліги.
Львівська «Галичанка» на виїзді зіграє два матчі з миколаївським «Реалом». Матчі відбудуться: 24 лютого (субота) о 18 год., 25 лютого (неділя) об 11 год.

Напередодні виїзду до Миколаєва тренери львів’янок Тетяна Штефан та Анжела Савченко оголосили склад команди на ігри 9-го туру. На жаль, не змагатиметься основний воротар Марія Гладун, яка травмувалася у попередньому турі.
Отож, «Галичанка» у дев’ятому турі чемпіонату України зіграє наступним складом:
воротарі: Вікторія Салтанюк, Марія-Луїза Воронова;
польові гравці: Наталія Савчин (капітан), Наталія Воловник,  Софія Давидянц, Тетяна Поляк, Марина Коновалова, Анастасія Баранович, Наталія Сабова, Ольга Василяка, Ілона Гайкова, Юлія Головко, Тетяна Череп, Діана Колодійчак, Наталія Стрюкова та Мар’яна Маркевич.
Матчі «Галичанки» і «Реалу» обіцяють бути цікавими. Адже після 8 туру тренер «Реалу» Наталія Пархоменко побачила у своїх підопічних готовність серйозно позмагатися з «галичанками», незважаючи на їх беззаперечне лідерство у чемпіонаті.
Наталія Пархоменко: « У нас матчі з лідером чемпіонату – львівською «Галичанкою» і, щоб зіграти з ними на належному рівні, треба відіграти в захисті, так само,  як зробили це у восьмому турі. Якщо ми це зуміємо, важко буде «Галичанці» з нами боротися, очки так просто їм ми не дамо».
Турнірне становище команд після 8 турів (16-ть матчів):
«Галичанка» (Львів) – 32 очки «Карпати» (Ужгород) – 21 «Реал» (Миколаїв) – 17 «Дніпрянка» (Херсон) – 16 «Спартак» (Київ) – 10 «Економ-Університет» (Тернопіль) – 0.
В межах 9 туру також відбудуться матчі «Спартак» – «Карпати», «Економуніверситет» – «Дніпрянка».
Підготувала Наталія Васьо
Источник