В місті Конотопі Сумської області пройшов Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат 2005-2006 року народження

10:55 | 20 февраля 2018
З 17. З 17.02.2018 по 19.02.2018 в місті Конотоп Сумської області відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат 2005-2006 року народження. В змаганнях брали участь 8 команд з різних областей  України, а саме: КДЮСШ №2   Київ-1 (тренер Цехус В.Ф. ), КДЮСШ №2   Київ-2  (тренер Гребенюк Д.), ДЮСШ м. Попасне (Луганська область) (тренер Береславська С.),  КДЮСШ «Барса» м.Шостка  (тренер Лень С. Мирошниченко Л.), СДЮСШОР м. Зіньків (Полтавська область), (тренер Копиця В.) ДЮСШ «Стрімкий м’яч»  м.Київ (тренер Нечволод О.), КДЮСШ №3 м. Харків (тренер Чупріна О.) та ДЮСШ М.Маміашвілі  м.Конотоп (тренери Паламарчук О., Шатрава А.) У запеклій трьохденній боротьбі кожен з спортсменів приклав багато зусиль та вів свою команду до перемоги, але як в кожному змаганні є переможені та переможці, в грі за третє місце грали КДЮСШ-3 м. Харків та ДЮСШ "Стрімкий м`яч". 


З перших хвилин киянки захопили ініціативу та відірвалися на два м`ячі від харків`янок. Ця різниця була майже всю гру але на останніх хвилинах столична команда збільшили розрив до 5 м`ячів, підсумковий рахунок гри 13:8 на користь ДЮСШ "Стрімкий м`яч". Фінальна гра в якій зійшлися дві команди з Сумської області видалась достойною фіналу. Майже всю гру рахунок був нічийним, жодна з команд не хотіла здаватися без бою, та під кінець гри бажання виграти виявилось більше у місцевих гандболістки, що і допомогло їм вибороти золото обігравши спортсменок з Шостки із рахунком 16:14. 


Таким чином команди по завершенні турніру посіли наступні місця: 1. ДЮСШ Михайла Маміашвілі (м.Конотоп) 2. КДЮСШ "Барса" (м.Шостка) 3. ДЮСШ "Стрімкий м`яч" (м.Київ) 4. КДЮСШ-3 (м.Харків) 5. СДЮШОР (м.Зіньків) 6. ДЮСШ-2-ІІ (м.Київ) 7. ДЮСШ-2-І (м.Київ) 8. ДЮСШ (м.Попасна)
Всі команди учасниці нагородженні кубками, призери медалями та грамотами, також в кожній команді визнані та нагороджені цінними призами кращі гравці.
Організаторами змагань виступили відділ міської ради у справах молоді та спорту, ДЮСШ М. Маміашвілі, міській осередок Сумського відділення НОК України, ГО Гандбольний клуб «Конотоп»
Источник