Дорощук: “Збірна України заслуговувала на більше”

12:10 | 18 января 2018
Капітан збірної України з гандболу Дмитро Дорощук прокоментував результати відбірного турніру до чемпіонату світу-2019. Капітан збірної України з гандболу Дмитро Дорощук прокоментував результати відбірного турніру до чемпіонату світу-2019. Нагадаємо, в італійському Больцано українці виграли у Фарерських островів 28:20, поступились Італії 28:29 і зіграли внічию з Румунією 26:26. Посівши підсумкове третє місце, наша команда не вийшла з групи.
Дмитро Дорощук, капітан збрної України:
“Команда була добре фізично готова і ми були налаштовані виходити в плей-офф.
Ми знали, що Італія буде грати самовіддано, емоційно, їм допомогала підтримка вболівальників та лояльність суддів. Чимало суперечливих ситуацій вирішувалось арбітрами на користь італійців. Ми ж не забили багато своїх моментів.
Після матчу з Італією усі були у пригніченому настрої, тим не менш у наступній грі з Румунією ми намагались показати хорошу гру та бились до останнього.
Ми заслуговували на більше. Збірна України мала вийти з групи. Ми наполегиво тренувались з думками про те, щоб вийти в плей-офф.
Ця невдача стала дуже болючою для нас і ми маємо зробити правильні висновки.   
Сергій Онуфрієнко у збірній додав усім впевненості. Він гравець дуже хорошого рівня і професіонал з великої літери. У нього багато досвіду і він ділився ним з іншими. Для молоді ігри у національній команді стали велкою відповідальністю. Коли молодого гравця викликають до збірної, це спочатку викликає велику ейфорію, але потім відповідальність починає дуже тиснути і з цим нелегко впоратись. Я радий за Дмитра Горігу, він забив свої перші голи у збірній”.
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник