Збірна України зіграла з Італією у відбрі до ЧС-2019

09:40 | 13 января 2018
В італійському Больцано відбулись матчі 2-го дня відбірного турніру до чемпіонату світу-2019. В італійському Больцано відбулись матчі 2-го дня відбірного турніру до чемпіонату світу-2019. Збірна Румунії переграла Фарерські острови 28:20, а Україна у вкрай напруженому поєдинку зазнала поразки від господарів — Італії 28:29. Вирішальний гол наша команда пропустила за 5 секунд до фінальної сирени.

Українці програли перший тайм 14:16, але у другій половині зуміли зрівняти рахунок і кілька разів виходили вперед. На жаль, вистояти в завершенні поєдинку команді Віталія Анлронова не вдалось. Приз найкращому гравцеві отримав голкіпер Італії та німецького “Бітінгхайма” Доменіко Ебнер, який відбив майже 50% кидківпо своїх воротах. Серед українців найбільш результативними стали Захар Денисов та Сергій Онуфрієнко — по 7 голів.  


Щоб посісти перше місце в групі, 13 січня в останньому турі збірна України має перемагати Румунію з різницею в 6 голів. Якщо в іншому матчі Італія поступиться, або зіграє внічию з Фарерами, то Україну у зустрічі  з румунами, влаштує перемога з будь-яким рахунком.
Тільки переможець групи вийде в плей-офф відбору на ЧС-2019.
Матч Україна — Румунія 13 січня в прямій трансляції покажуть телеканали XSPORT та Спорт 1. Початок о 19.10.  
Відбір до ЧС-2019. Група 3. Больцано, Італія

Фото - FIGH - Federazione Italiana Giuoco Handball
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ    
Источник