ХХХІІ Генеральна асамблеї НОК України

14:41 | 18 ноября 2017
 17 листопада в Національному університеті фізичної культури і спорту відбулась ХХХІІ Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету  на якому були підведені підсумки діяльності громадської організації за рік та окреслені плани на наступний, 2018-й олімпійський рік.  17 листопада в Національному університеті фізичної культури і спорту відбулась ХХХІІ Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету  на якому були підведені підсумки діяльності громадської організації за рік та окреслені плани на наступний, 2018-й олімпійський рік.
Учасники форуму, серед яких спортсмени і тренери, представники національних олімпійських федерацій, фізкультурно-спортивних товариств, регіональних олімпійських осередків, навчальних закладів, представники органів державної влади та керівники інших громадських організацій заслухали і обговорили звіт про діяльність Національного олімпійського комітету України і Виконкому НОК України у 2017 році та основні напрями роботи у 2018-му, звіт ревізійної комісії та виконання бюджету поточного року й план-бюджету на наступний рік. Генеральна асамблея розглянула питання про прийняття у члени НОК представників видів спорту, включених до програми Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо (Японія) в 2020 році.
Велику увагу делегати форуму приділили питанням підготовки та участі спортсменів України у наступних зимових Олімпійських іграх-2018 в Пхьончхані (Республіка Корея), ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх-2018 в Буенос-Айресі (Аргентина) та Іграх ХХХІІ Олімпади-2020 в Токіо (Японія).   З детальним звітом про роботу Національного олімпійського комітету в 2017 році можна ознайомитись за цим посиланням - http://noc-ukr.org/about/officialdocuments/zvit/.

Источник