Віталій Андронов: «Ми всі скучили за результатом»

12:26 | 19 октября 2017
Головний тренер збірної України Віталій Андронов у коментарі журналістам відповів на питання про завдання на спаринги із Ізраїлем, про цілі у відборі до чемпіонату світу-2019, а також про гравців збірної, які виступають у «Моторі» та ЗТР. Головний тренер збірної України Віталій Андронов у коментарі журналістам відповів на питання про завдання на спаринги із Ізраїлем, про цілі у відборі до чемпіонату світу-2019, а також про гравців збірної, які виступають у «Моторі» та ЗТР.
Нагадаємо, національна команда проведе збори у Конча-Заспі 23-25 жовтня, а з 26 по 28 жовтня в Тель-Авіві зіграє три контрольні матчі проти Ізраїлю.   «Три матчі проти Ізраїлю за три дні дадуть нам можливість змоделювати груповий турнір відбору до чемпіонату світу. Там також у нас буде три гри поспіль без вихідного і, можливо, вирішальний поєдинок в останній день проти Румунії. На зборах у Конча-Заспі та під час контрольних матчів маємо згадати  всі взаємодії, підготувати новий захист, перевірити фізичний стан хлопців. 
На зборах у Конча-Заспі та під час контрольних матчів маємо згадати всі взаємодії, підготувати новий захист, перевірити фізичний стан хлопців.
Завдання на груповий етап відбору у нас те ж саме – посісти перше місце й вийти в наступний раунд. Ми вже скучили за результатом. Гра з’явилась непогана, але потрібно  показати результат. Команд стала більш досвідченою, у нас була надія на успіх у минулому відборі, цього разу нам також буде складно, проте ми маємо виходити з групи. 
Це великий головний біль для нас. У «Моторі» зараз грає лише Денисов, виходить Кубакто, інші – Шевельов, Дорощук, Буйненко – більше сидять на лаві запасних. У хлопців немає тонусу, немає достатньої практики – це велика проблема для збірної. Не знаю, чи вони не проходять за ігровими моментами, чи є питання у стосунках. 
Те ж, на жаль, слід сказати і про гравців ЗТР. Команда перебуває у психологічній ямі після невдач на почату сезону. Немає прогресу ні в фізичному, ні в ігровому плані у Тільте. Потрібно розібратись з психологією та зі своїми справами Северину. Сподіваюсь, виклик до збірної допоможе всім. Ми маємо зустрітись, згадати, що є членами національної команди. 
У збірній будуть, всі найкращі з тих, хто хочуть грати у команді. Але ми не скидаємо з рахунків й інших наших перевірених хлопців, які були з нами раніше». 
Груповий етап відбору до чемпіонату світу  пройде у вигляді триденного турніру в Італії у січні 2018 року. За одну путівку в плей-офф змагатимуться збірні України, Італії, Румунії та Фарерських островів.  
Склад збірної України - за цим посиланням: https://goo.gl/nHrzT5
Источник