Бундесліга. «Магдебург» - «Мінден». Онлайн трансляція на XSPORT

18:10 | 22 сентября 2017
24 вересня дивіться на сайті та телеканалі XSPORT пряму трансляцію матчу між «Магдебургом» та «Мінденом», що зустрінуться в рамках «найсильнішої ліги світу» - саме таку неофіційну назву має німецька Бундесліга. 24 вересня дивіться на сайті та телеканалі XSPORT пряму трансляцію матчу між «Магдебургом» та «Мінденом», що зустрінуться в рамках «найсильнішої ліги світу» - саме таку неофіційну назву має німецька Бундесліга.
Бундесліга 24 вересня. Початок о 15.55 «Магдебург» - «Мінден» Трансляція за цим посиланням  -  http://xsport.ua/online/

За «Магдебруг» виступають три олімпійські чемпіони Ріо-2016 - данці Яннік Крейберг, Мадс Крістіансен та Мікаель Дамгаард. Одним з новачків клубу став росіянин Глєб Калараш, який два попередні сезони грав за запорізький «Мотор». Улюбленцем вболівальників команди правий крайній є Роберт Вебер - один з найкращих снайперів Бундесліги останніх років.
У «Магдебурга» - був нелегкий календар на старті чемпіонату і пройти його без суттєвих втрат не вдалось - у 6 матчах три перемоги та три поразки. Зокрема у минулому турі, зустрічаючись на виїзді із лідером чемпіонату «Ганновером», «Магдебург» довгий час був попереду в рахунку, проте не втримав переваги й поступився 30:32. Наразі команда посідає 8 місце в чемпіонаті.   

«Мінден» у турнірній таблиці - на 14 позиції. У команди дві поразки від «Лейпцига» та чемпіона «Рейн-Некар Левен», дві нічиї у матчах з «Вецларом» та «Фріш Ауф Гепінген» та єдина перемога над аутсайдером «Любеком». У складі «Міндена» достатньо титулованих особистостей, щоб розраховувати на кращі результати. Два гравці клубу брали участь у матчі за золото чемпіонату світу-2017. Це норвежці воротар Еспен Крістенсен та лінійний Магнус Гуллеруд. Ще одна зірка «Міндена» - капітан команди, шведський розігруючий Далібор Додер, срібний призер Олімпійських ігор-2012.
 
На разі в чемпіонаті Німеччини залишаються лише дві команди, які ще не втрачали очок - лідери турнірної таблиці «Ганновер» (5 перемог) та «Фюхсе Берлін» (4 перемоги). Клуб українця Станіслава Жукова «Гуммерсбах» в 5 матчах має 1 перемогу та 4 поразки. 12-разові чемпіони Бундесліги наразі перебувають на 16 місці турнірної таблиці. Свій наступний матч команда Жукова проведе в четвер 28 вересня вдома проти «Фюхсе Берлін». Цю гру також покаже  XSPORT. Початок о 22.00.     
Источник