Запорізький “Мотор” презентував нових гравців

17:55 | 10 января 2014

Чемпіони України — гандбольний клуб “Мотор” презентував нових гравців. Ними стали: іспанський розігруючий Анхель Перез де Інестроза Паломерес та гравець збірної України, правий крайній та правий напівсередній - Микола Стецюра.

 

 

 

Микола Стецюра підписав 1,5-річний контракт з чемпіонами України. Іспанський легіонер приїхав в Запоріжжя поки що на чотири місяці. За словами головного тренера Сергія Бебешка, саме цей гравець повинен підсилити команду і має стати гідною заміною Михайлу Цапу, з яким клуб вирішив попрощатися. Також з “Мотору” цього року піде і Олексій Каманін.

Як зазначив новообраний іспанський "моторівець", його не лякає мовний бар’єр, так як головний тренер Сергій Бебешко вільно розмовляє іспанською. А головна мета для нього на сьогоднішній день — це вдала гра команди в Лізі Чемпіонів.

Готуватися ж  до найближчих матчів чемпіонату України та ігор Ліги чемпіонів “Мотор” буде в Німеччині. Там вони проведуть кілька спарингів з представником Бундесліги – Лемго, а також іншими клубами другої, по вазі, німецької ліги. Також у планах запоріжців товариський поєдинок проти мінського “Динамо”.

Юлія Кривенко, з Запоріжжя, спеціально для Федерації гандболу України

Фото: ГК "Мотор"

Источник