«Галичанка» впритул наблизилася до першого чемпіонства

10:10 | 05 мая 2015
Львівська гандбольна «Галичанка» зробила ще один крок до чемпіонства.
Львівська гандбольна «Галичанка» зробила ще один крок до чемпіонства. Аби його оформити достроково, львівські команді залишилося виграти лише один матч в останньому з’їзному турі. Вихованки Василя Козаря в останньому матчі передостаннього п’ятого з’їзного туру, що завершився в Ужгороді, перемогли головного суперника у боротьбі за золоті медалі - «Карпати» - 29:25.

Третя перемога «Галичанки» над головним суперником з Ужгорода зробила львівську команду майже недосяжною для головних суперників у боротьбі за перше місце в турнірній таблиці. В активі «Галичанки» максимальні 48 очок після 24 матчів.

На другому місці в турнірній таблиці херсонська «Дніпрянка» - 42 очки після 25 матчів, а на третьому – ужгородські «Карпати» - 40 очок після 24 матчів. Вочевидь, в останньому турі чемпіонату не на жарт розгрорнеться боротьба за срібні медалі. Львівська «Галичанка» - без «п’яти хвилин» чемпіон України.

P.S. Багаторічний головний тренер львівської команди Василь Козар був відсутнім на матчі «Карпати» - «Галичанка» через сімейні обставини. Неперевірена інформація коментаторів телеканалу «Тиса-1» про те, що Василь Козар покинув «Галичанку» не відповідає дійсності.
Источник