Фінал Кубку України розіграють у Запоріжжі

09:55 | 28 апреля 2015
Гандбольна столиця України, як величають Запоріжжя, стане місцем проведення грандіозного гандбольного свята. Гандбольна столиця України, як величають Запоріжжя, стане місцем проведення грандіозного гандбольного свята. Фінал Кубку України розіграють у Запоріжжі найсильніші клуби країни. За ініціативою керівництва федерації гандболу та за погодженням з клубами-учасниками розглядалися де кiлька варіантів місць проведення фіналу.

Серед претендентiв фігурували Львів та Полтава, але, враховуючи всю інфраструктуру (зокрема, інтерес до ігор з боку вболівальників, наявність вільної арени у строки проведення iгор, а так само можливість телевізійної трансляції) місцем проведення Фіналу Кубка України обрано Палац спорту «ЗАБ" у Запоріжжі.

У фіналі Кубку України візьмуть участь запорізькі клуби «МОТОР», «ЗТР», «ЗНТУ-ЗАБ" та столичний центральний спортивний клуб «Авіатор». Ігри пройдуть з 13-го і 14-го травня. У день приїзду команд 12-го травня відбудеться жеребкування пар суперників, яке транслюватиметься он-лайн. Початок ігор і 13-го і 14-го травня о 17:00 та 19:00.
Источник