Подяка ФГУ від учнів Маріупольської гімназії № 2

15:25 | 03 апреля 2015
Президенту Федерації гандболу України Мельнику А.
Президенту Федерації гандболу України Мельнику А.А.

ПОДЯКА

Учні Маріупольської гімназії № 2 стали учасниками українсько-німецького проекту «Європейці за мир» , що проходили у німецькому місті Етталь з 10 січня по 10 березня 2005 року. Навчальна подорож стала можливою завдяки ініціативі німецької сторони,координатором якої був Гладун Олександр Олександрович. Його допомога в період підготовки подорожі була дуже значущою,він допомагав об’єднати зусилля української та німецької сторони, щоб проект мав результативність. Олександр Олександрович проявив батьківську турботу та мудрість вихователя, уважно ставився до дитячих побажань, умів підняти настрій тим дітям, які засумували за рідними.

Він був основним організатором і учасником усіх екскурсій та культурно – просвітницьких заходів. Значною була допомога у спілкуванні з німецькою стороною, яка дала можливість викладачам,що супроводжували дітей, швидше адаптуватися в новому середовищі .

Теплі відгуки дітей про Олександра Олександровича можна прочитати в інтернет-блозі. Після повернення групи дітей до Маріуполя першою людиною, яка зателефонувала,потурбувалася про переїзд учні був наставник,координатор Олександр Олександрович Гладун.

Адміністрація Маріупольської гімназії №2 педагогічний, батьківський та учнівський колектив висловлюють глибоку вдячність Гладуну Олександру Олександровичу, та його особі всій Федерації гандболу України за підтримку маріупольських дітей,небайдуже ставлення до проблеми Батьківщини. Ми високо цінуємо співпрацю з Гладуном О.О. та будемо раді продовжити подальшу роботу і спілкування.


Директор гімназії №2   Л.І Михайлова





Источник