Роман Федишин: Про чемпіонство в Суперлізі говорити ще рано

14:26 | 03 апреля 2015
Президент львівської гандбольної «Галичанки» Роман Федишин поділився враженнями від матчу з ужгородськими «Карпатами» та закликав усіх не вішати команді наперед золоті медалі.
Президент львівської гандбольної «Галичанки» Роман Федишин поділився враженнями від матчу з ужгородськими «Карпатами» та закликав усіх не вішати команді наперед золоті медалі.

-Незважаючи на нашу підсумкову перемогу, «Карпати» показали хорошу гру, - каже Роман Федишин. - У першому таймі суперник навіть вів у рахунку з різницею у два голи. Наша команда показала клас, характер і довела, що має два склади.
«Галичанка» - професійна команда, гравці якої повинні вміти грати у різних залах та в різних умовах. Бачу скільки дівчата працюють на тренування і скільки в них вкладає тренер. Ця праця не пропадає безслідно. Тепер у Львові маємо команду, яка наближається до чемпіонства, маючи у своєму складі лише власних вихованок. Це унікальний випадок. Незважаючи на травми деяких наших лідерів, команда зараз «на ходу».

-«Галичанка» у цьому сезоні уже неодноразово обіграла «Карпати» і всіх інших суперників. Зважаючи на стовідсотковий показник команди, чи вітають Вас уже з чемпіонством?

-Давайте дограємо чемпіонат, а потім про це поговоримо. Кожен з гравців знає ті завдання, які поставлені перед командою у цьому сезоні. Це перемога у чемпіонаті та в єврокубку. Не забуваймо про те, що чимало гравців з «Галичанки» грають за молодіжну збірну України. Після наших єврокубкових матчів дівчата гратимуть у Білорусі відбіркові матчі до чемпіонату Європи.


P.S. Перемігши на четвертому з’їзному турі у Тернополі усіх суперників, «Галичанка» наблизилася до чемпіонства у жіночій Суперлізі. Від найближчого переслідувача ужгородських «Карпат» відрив львів’янок складає шість очок. До завершення чемпіонату залишилося два з’їзні тури. 4 квітня «Галичанка» у польському Щеціні зіграє перший півфінальний матч Кубка Виклику проти місцевої «Погоні». Матч-відповідь відбудеться у Львові 11 квітня в палаці спорту «Галичина» (вул.. Керченська, 8).
Источник