Друга ліга. У «Вересі» може з’явитися легіонер, а «Поділля» розраховує на орендованих гравців

09:50 | 26 февраля 2020
Нині закордонними зборами вітчизняні друголігові команди вже не здивуєш.

Нині закордонними зборами вітчизняні друголігові команди вже не здивуєш. От і зараз у Туреччині до весняної частини сезону готуються футболісти «Вереса» та «Альянсу».

Підопічні Юрія Вірта в першому спарингу завдяки дублю Антона Яременка завдали поразки ФК «Мінськ» — 2:0. До речі, на перегляді у «Вересі» перебуває сенегальський легіонер Ламіне Н’Діайе, який раніше виступав за іспанську «Марбелью».

Що ж до одного з лідерів групи «Б», «Альянсу», то футболісти з Липової Долини перед від’їздом до Туреччини розійшлися миром із першоліговим «Гірником-Спортом» — 0:0, а вже в Белеку поступилися в гострій боротьбі казахстанському «Окжетпесу»  — 2:3. Утім, уже 26 лютого підопічні Юрія Ярошенка матимуть змогу реабілітуватися, адже з"ясовуватимуть стосунки зі ще одним представником Казахстану — «Арисом».

Ті команди, які тренуються вдома, теж докладають зусиль, аби проводити спаринги в належних умовах. Футболісти «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка) уже пробилися до півфіналу Меморіалу Олександра Щанова, подолавши опір «Оболоні-Бровар-2» (1:0), а лідер групи «А», тернопільська «Нива», поєднує виступи на Меморіалі Ернеста Юста, де її суперниками є аматори, із контрольними матчами з командами майстрів. В останньому підопічні Василя Малика на нейтральному полі в Моршині взяли гору над «Ужгородом» (3:1).

Серйозно налаштоване на другу частину сезону й «Поділля». Головний тренер подолян Віталій Костишин вирішив усунути вразливі місця, запросивши в оренду виконавців зі старших за рангом команд: Олексія Шпака («Минай»), Арсенія Дорошенка та Рустама Ахмедзаде, який, до речі, народився у Хмельницькій області («Колос» Ковалівка). В останньому спарингу «Поділля» обмінялося голами із чернівецькою «Буковиною» — 1:1.

У своєму другому контрольному матчі футболістам вінницької «Ниви» та житомирського «Полісся» не вдалося виявити сильнішого — 0:0. Фото niva-v.com.ua

Двічі в лютому зустрічалися футболісти «Полісся» й вінницької «Ниви». Спочатку в Житомирі сильнішими виявилися господарі (3:2), а у другому матчі подолянам удома не вдалося взяти реванш (0:0).

У попередньому огляді ми наголошували на проблемах «Таврії Сімферополь» із завершенням атак. Критика пішла на користь. В останніх контрольних поєдинках підопічні Сергія Шевченка вже забивали, зігравши внічию з херсонським «Кристалом» (1:1) та новотроїцькою «Таврією» (4:4).

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді