Офіційний партнер національної збірної України ТМ Parimatch запустив проект Sports Talk Club

22:35 | 25 февраля 2020
У рамках освітньої платформи PM Education торгова марка Parimatch презентувала новий експертний майданчик для спілкування й обміну досвідом фахівців спортивної індустрії України із залученням міжнародних експертів — Sports Talk Club.

У рамках освітньої платформи PM Education торгова марка Parimatch презентувала новий експертний майданчик для спілкування й обміну досвідом фахівців спортивної індустрії України із залученням міжнародних експертів — Sports Talk Club.

На сьогоднішній день в Україні відчувається гостра нестача програм із підготовки спортивних менеджерів. Водночас сучасний спорт відчуває жорстку конкуренцію як з боку індустрії розваг, так і з боку кіберспорту. І цю конкуренцію за увагу глядача неможливо виграти, якщо не йти в ногу з часом і не вчитися на кращих міжнародних прикладах.

Фото ТМ Parimatch

«У рамках освітньої платформи PM Education ми будемо підтримувати різні проекти, спрямовані на розвиток професійних якостей фахівців спортивної індустрії. Sports Talk Club буде цікавий тим, хто хоче вчитися сам і розвивати спорт у країні. Уже сьогодні завдяки цьому проекту можна безкоштовно подивитися лекції міжнародних спортивних маркетологів», — заявив представник TM Parimatch Вадим Місюра.

У рамках першої зустрічі учасники Sports Talk Club обговорювали тему Digital у спорті. Кожен із чотирьох спікерів наголосив на важливості роботи з даними й звернув увагу на необхідність залучати вболівальника до спортивної події.

Фото ТМ Parimatch

«Спортивні клуби часто хочуть працювати зі зрозумілими їм бізнес-моделями старого зразка й бояться нових форматів. Але перемагають найчастіше авантюристи, які не бояться експериментувати», — зазначив Оскар Угас, лектор університету Real Madrid і стратегічний директор агентства Atomikal Marketing Digital.

«Спорт — це релігія, а уболівальник — ваш Бог, — звернувся до аудиторії Федеріко Вінер, лектор Loughborough University Великобританії. — Спорт відчуває серйозну конкуренцію, бо в середньому людина щодня отримує інформацію про шість—сім подій розважального характеру. І «продавати» спорт сьогодні набагато складніше, ніж 50 років тому. Ви повинні досконало знати вашого вболівальника, тому що дані про нього — це золото в спорті».

Керівник Асоціації спортивних менеджерів Німеччини Стефан Петерс показав механізми залучення студентів до спортивного життя країни, а також поділився цифрами про роль спорту в економіці країни.

Фото ТМ Parimatch

Відомий український спортивний журналіст та блогер Дмитро Поворознюк докладно розповів про те, коли є сенс відкривати блог на Youtube, а коли краще обмежитися Instagram акаунтом, та на конкретних прикладах показав, який контент користується популярністю й що потрібно зробити, аби отримати мільйон переглядів.

Наступна зустріч Sports Talk Club відбудеться вже у квітні.

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді