Менеджер збірної України Костянтин Дем'яненко: «Ми будемо грати проти Мессі світового кіберфутболу»

15:05 | 23 января 2020
Менеджер збірної України з кіберфутболу Костянтин Дем"яненко прокоментував підсумки жеребкування кваліфікації першості Європи 2020 року.

Менеджер збірної України з кіберфутболу Костянтин Дем"яненко прокоментував підсумки жеребкування кваліфікації першості Європи 2020 року.

15 січня в англійському Лестері відбулася церемонія жеребкування відбірного турніру чемпіонату Європи з кіберфутболу 2020 року. Волею жереба збірна України потрапила до групи Н разом з Уельсом, Фарерськими островами, Андоррою, Італією та Чорногорією.

Гравці нашої команди вже поділилися враженнями від підсумків жеребкування. Також на питання про майбутніх суперників у кваліфікації eEURO-2020 прес-службі УАФ відповів менеджер збірної України з кіберфутболу Костянтин Дем"яненко.

— Що вам відомо про кожного із суперників нашої збірної? Чи є в їхніх складах відомі гравці, з якими раніше зустрічалися українці?

— УЄФА ще не оприлюднив повні списки учасників, тому наразі відомо небагато. У збірної Італії, напевно, буде грати найсильніший PESер ETTORITO97. Це Мессі у світі кіберфутболу. Наш збірник Сергій Марченко грав із ним у відборі на найбільший кібертурнір минулого року PES League 2019. Тоді перемогу здобув саме ETTORITO97.

Збірну Уельсу представлятимуть edwardlewis007 і ryancam1984, Чорногорію — artiePG і ramovicOAK. Це гравці середнього рівня, без будь-якого кіберспортивного досвіду. За належної підготовки проблем із ними виникнути не повинно. Про гравців збірних Фарер і Андорри поки що невідомо нічого.

— Який у вас план на підготовку до кожного суперника?

— На даний момент підготовка йде безвідносно до конкретних суперників. Хлопці прокачують особистий скілл, адже  більше інформації буде ближче до старту кваліфікації. Тоді й будемо робити висновки по кожному супернику.

— Чи є у вас план заявки гравців під конкретні матчі? Хто з наших хлопців краще підходить під кожного конкретного супротивника?

— Якщо не брати до уваги Італію, то кожен учасник збірної має без проблем набирати максимальну кількість очок у нашій групі з будь-яким суперником. А от з італійцями зіграють найсильніші на момент матчу.

— Чи є в мережі відео матчів збірних нашої групи або будь-який інший матеріал, який може допомогти вивчити опонентів?

— У мережі безліч відео з ETTORITO97, адже протягом багатьох років він грає у фіналах усіх великих турнірів із PES — і найчастіше виходить переможцем. Він — орієнтир для всього світу, і дуже багато хороших гравців вчиться за його записами.

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді