Відбувся семінар для батьків юних футболістів-учасників чемпіонату ФА УАФ

21:35 | 08 декабря 2019
7 грудня у приміщенні УАФ відбувся методичний семінар для батьків юних футболістів-учасників чемпіонату ФА УАФ.

7 грудня у приміщенні УАФ відбувся методичний семінар для батьків юних футболістів-учасників чемпіонату ФА УАФ.

Цей захід був одним із перших, проведених у рамках роботи Інституту футболу УАФ та НУФВСУ.

Усіх присутніх привітав голова наукової ради інституту, перший віце-президент УАФ Олег Протасов, який зазначив, що перший просвітницький захід для батьків стане далеко не останнім у роботі інституту: «Мы маємо створити широке освітнє поле для наших батьків та стати для них не вчителями, а партнерами в питанні виховання поважних членів нашого суспільства. Саме тому ми й запрошуємо на наші семінари провідних фахівців у сфері психології. І саме на перший семінар ми із великим задоволенням запросили завідуючого кафедрою футболу НУФВСУ, практикуючого тренера, психолога юнацької збірної України U-18 — Олега Байрачного».

Фото прес-служби УАФ

У своїй презентації Олег Байрачний приділив велику увагу питанням практичного спілкування у фундаментальному трикутнику «тренер—батьки—юний футболіст».

Учасники заходу, яких, до речі, зібралося близько 100 осіб, слухали інформацію з великим інтересом. Чимала кількість запитань по суті доповіді, які прозвучали у форматі «основного» часу семінару та після його закінчення, у так званий доданий час, в особистому спілкуванні, вселяє обґрунтовані сподівання, що захід видався корисним, цікавим та інформативним. Отже, перший камінчик у фундамент системної роботи зі створення освітніх програм для батьків юних футболістів закладено. Чекаємо на продовження співпраці.

Також батькам було роздано анкети, в яких вони змогли відповісти на запитання та запропонувати організаторам свої теми для подальших семінарів.

Фото прес-служби УАФ

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді