Підписано меморандум з розвитку та популяризації футболу

19:50 | 21 ноября 2019
Українська асоціація футболу, громадська організація «Епіцентр — дітям» та благодійний фонд «Розвиток футболу України» підписали меморандум про співробітництво та партнерство.

Українська асоціація футболу, громадська організація «Епіцентр — дітям» та благодійний фонд «Розвиток футболу України» підписали меморандум про співробітництво та партнерство.

Сьогодні у приміщенні Будинку футболу було укладено тристоронній меморандум. Учасники проекту — Українська асоціація футболу, ГО «Епіцентр — дітям» та БФ «Розвиток футболу України» — підписали документ про співробітництво та партнерство, мета якого — сприяти розвитку та популяризації футболу.

Фото Павла Кубанова

«Ми раді підписати меморандум про співпрацю із соціальним партнером, громадською організацією «Епіцентр — дітям», яка не залишається осторонь проблем дітей, що потребують допомоги та підтримки. Двері Будинку футболу України та наша футбольна інфраструктура завжди були відкриті для дітей-переселенців, дітей учасників бойових дій, дітей з інвалідністю, дітей соціально незахищених верств населення, які бажають у подальшому займатися футболом. Упевнений, що спільними зусиллями ми зможемо надати дітям максимум можливостей, використовуючи футбол як інструмент виховання та соціальної інтеграції дітей», — зазначив перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко.

Під час підписання документу також були присутні перший віце-президент УАФ Олег Протасов та тренери збірних України різних вікових категорій Олександр Петраков, Василь Кардаш та Олег Кузнецов.

Фото Павла Кубанова

«Ми допомагаємо дітям із соціально незахищених верств населення інтегруватися в суспільство, надаючи їм умови для розвитку та тренувань футболу. Тому для нас так важлива підтримка з боку Української асоціації футболу, яка створює більше можливостей для гармонічного розвитку дітей», — зауважив віце-президент громадської організації «Епіцентр — дітям» Тарас Герега.

Фото Павла Кубанова

Згідно з меморандумом, УАФ зобов’язується зараховувати дітей відповідної підготовки, якими опікується ГО «Епіцентр — дітям» та благодійний фонд «Розвиток футболу України», до Дитячої академії УАФ, сприяти підготовці тренерів, проводити екскурсії для груп дітей до Будинку футболу УАФ та НСК «Олімпійський», забезпечувати дітям можливість брати участь в офіційних заходах напередодні та під час домашніх матчів збірних команд України з футболу (автограф та фотосесії з тренерами та гравцями збірних команд України, офіційна частина відкриття футбольних матчів, відкриті тренування збірних команд тощо).

Зі свого боку, благодійний фонд «Розвиток футболу України» та громадська організація «Епіцентр — дітям» зобов’язуються надавати фахову підтримку УАФ у питаннях захисту прав дітей та популяризації прав дітей.

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді