Національна збірна України зібралася в Києві: поки що в обоймі всі, окрім Зінченка

18:20 | 11 ноября 2019
Сьогодні по обіді національна команда зібралася в центрі Києва — у готелі «Опера», в якому синьо-жовті налаштовувалися на попередню переможну для них гру — проти Португалії.

Сьогодні по обіді національна команда зібралася в центрі Києва — у готелі «Опера», в якому синьо-жовті налаштовувалися на попередню переможну для них гру — проти Португалії.

Тож зустріч із партнерами по команді мала для хлопців подвійну приємність, адже до «Опери» збірна поверталася після історичної перемоги 14 жовтня — на спільну командну вечерю.

Фото Павла Кубанова

А от для кого приємні переможні емоції в таборі головної команди країни поки що незнайомі, так це для новачка збірної Дмитра Іванісені, який з’явився у холі готелю одним із перших. Що ж, буде більше часу для адаптації — і до вимог, і до атмосфери.

Фото Павла Кубанова

Одразу після заїзду на збірників чекали обід та невеликий відпочинок.

Увечері команда проведе тренування, основною метою якого буде відновлення ігрових кондицій. Більшою мірою це стосується виконавців, які не були задіяні в останніх матчах за свої клуби або отримати мало ігрової практики.

Фото Павла Кубанова

За винятком Олександра Зінченка, який проходить курс реабілітації в Англії, усі інші футболісти, що мають ушкодження різного ступеня важкості, прибули до розташування головної команди країни — у тому числі й Жуніор Мораес, якого вчора в матчі чемпіонату України «Шахтар» — «Динамо» (1:0) винесли з поля на ношах. Накульгуючи, нападник привітався з гравцями, тренерами та персоналом синьо-жовтих.

Фото Павла Кубанова

По обіді на Мораеса та інших хлопців, в яких є питання щодо здоров’я, чекає обстеження та консультації з головним лікарем збірної України Артуром Глущенком, після чого стане зрозуміло, хто і в якому поєдинку зможе допомогти національній команді у вирішенні поточних завдань.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді