Євро-2020. Національна команда розпочала свій підготовчий збір у Харкові

16:35 | 07 октября 2019
Сьогодні національна команда розпочала свій підготовчий збір у Харкові.

Сьогодні національна команда розпочала свій підготовчий збір у Харкові. Насправді збірна оселилася в готелі Superior & Golf Resort ще напередодні: тренерський штаб на чолі з керманичем Андрієм Шевченком, а також адміністративно-медичний корпус почали роботу на день раніше. Гравці ж, як і належить, прибули в розташування головної команди країни в понеділок.

Фото Миколи Василькова

Більшість збірників прилетіла регулярним ранковим рейсом із Києва. У цій групі опинилися й легіонери Андрій Ярмоленко та Андрій Лунін. Решта футболістів, які виступають за кордоном — Руслан Маліновський, Едуард Соболь, Ігор Пластун, Євген Шахов, Олександр Зінченко та Роман Яремчук, — у зв’язку зі сполученням їхніх авіамаршрутів прибуде до розташування головної команди країни ближче до вечора.

Фото Миколи Василькова

Після заїзду основної групи гравців у них було більше години для адаптації в добре знайомих апартаментах готелю, що вже давно став для збірної затишною домівкою. Тиша заміської бази, мальовничі краєвиди та уважний персонал — усе це разом сприяє якнайкращому налаштуванню на відповідальні матчі.

Фото Миколи Василькова

Сьогодні ввечері синьо-жовті проведуть перші заняття: спочатку вся команда матиме фітнес-тренування в тренажерному залі готелю, а ті гравці, що не отримали достатнього навантаження в учорашніх матчах за свої клуби, також проведуть бігову роботу на стадіоні «Сонячний». Завтра у програмі збірної — відкрите тренування на «Металісті», на яке наставники й гравці запрошують усіх уболівальників.

Фото Миколи Василькова

О 19.00 збірна чекатиме на побачення зі своїми відданими фанами, які завжди мотивують і підтримують хлопців у боротьбі за максимальний результат. За півгодини до цього головний тренер зустрінеться з представниками мас-медіа в конференц-залі арени. 

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді