Сергій Лавриненко: «Після перемоги над «Карпатами» єдине побажання — й у наступному раунді грати вдома»

18:05 | 26 сентября 2019
Серед поєдинків третього попереднього етапу розіграшу Кубка України найнапруженішим вийшов той, що відбувався в Петровому, — «Інгулець» — «Карпати».

Серед поєдинків третього попереднього етапу розіграшу Кубка України найнапруженішим вийшов той, що відбувався в Петровому, — «Інгулець» — «Карпати».

Лише в серії післяматчевих пенальті господарі виявилися влучнішими й, до речі, удруге поспіль змусили львів’ян достроково зійти з кубкової дистанції.

— Ці два наші протистояння були схожими хіба що за напругою, — сказав головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко в коментарі офіційному сайту УАФ. — Адже в складах обох колективів відбулися чималі зміни, а в «Карпатах» до того ж оновився тренерський штаб. Відчувається, що з появою біля керма Романа Санжара у львівській команді почалася перебудова. Іде тільки становлення тієї гри, яку хоче бачити у виконанні своїх підопічних новий наставник. На мою думку, Роман Санжар зуміє створити в столиці Галичини боєздатний колектив. Але для цього потрібен час, і тому шанувальникам «Карпат» слід запастися терпінням.

Що ж до моїх підопічних, то в порівнянні з останнім календарним матчем першолігового чемпіонату, із «Миколаєвом», відбулася серйозна ротація. Я довіряю всім футболістам, які є в обоймі, і дуже задоволений, що вони виправдали сподівання. Хлопці чітко дотримувалися установки, добре налаштувалися й досягли бажаного результату. Звичайно, без помилок не обійшлося, але, на щастя, в ударі був наш воротар Роман Льопка.

Перед матчем я зазначав, що у випадку поразки від «Карпат» трагедії з цього ми робити не будемо. Бо в поточному сезоні для нас пріоритетним є виступ у чемпіонаті, де ми збираємося здобути путівку до елітного дивізіону. І якщо відверто, то я взагалі не переймаюся, хто буде суперником «Інгульця» в 1/8 фіналу Кубку України. Єдине побажання — аби ми знову грали на своєму полі…

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді