Міжсезоння в УПЛ: фінішна пряма та останні спаринги

13:20 | 23 июля 2019
Команди УПЛ завершують останній етап підготовки та вийшли на фінішну пряму літнього міжсезоння.

Команди УПЛ завершують останній етап підготовки та вийшли на фінішну пряму літнього міжсезоння. До вашої уваги — огляд головних подій у стані клубів елітного дивізіону.

«ШАХТАР»

Команда Луїша Каштру напередодні старту в новому сезоні зіграла ще два контрольні поєдинки. Спочатку «Шахтар» переграв «Колос» (2:0), а завершив підготовку до гри 28 липня за Суперкубок України матчем проти «Олімпіка» (3:0).

«ДИНАМО»

Віце-чемпіони України цими днями дізналися суперника у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів та зіграли два контрольні матчі — протии «Колоса» (1:3) та «Оболоні-Бровар» (1:1).

«ОЛЕКСАНДРІЯ»

Олександрійці перемогли туркменістанський ФК «Алтин Асир» у завершальному контрольному поєдинку в рамках навчально-тренувального збору в Болгарії з розгромним рахунком 5:0.

У суботу, 20 липня команда Володимира Шарана повернулася в Україну. У четвер, 25 липня «Олександрія» проведе товариський матч із новачком УПЛ — СК «Дніпро-1», а також представить уболівальникам команду й тренерський штаб.

«МАРІУПОЛЬ»

Азовці в рамках підготовки до нового сезону поступилися «Зорі» у спарингу (1:3). Команда Олександра Бабича також готується до єврокубків і днями оголосила про викуп у «Шахтаря» контракту захисника Сергія Чоботенка. Також угоду з азовцями пролонгував захисник Ігор Тищенко.

«ЗОРЯ»

Луганська «Зоря» першою відкриє футбольний сезон для українських клубів, коли 25 липня зіграє у другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи проти «Будучності». Завершили підготовку до старту в єврокубках луганці згаданою грою проти «Маріуполя», обігравши азовців у Запоріжжі з рахунком 3:1.

«ЛЬВІВ»

Другий тренувальний збір у підготовці до офіційних матчів ПФК «Львів» завершить товариським матчем проти ізраїльської «Бней-Єгуди». Поєдинок відбудеться 25 липня в польському містечку Седльце. До цього 19 липня «Львів» провів контрольну гру проти «Волині» (3:3).

«ВОРСКЛА»

Команда Віталія Косовського завершила підготовку до чемпіонату України контрольною грою проти СК «Дніпро-1». Генеральна репетиція «Ворсклі» не вдалася: полтавці поступилися команді Дмитра Михайленка — 3:4. У «Ворскли» буде можливість реабілітуватися вже незабаром: саме полтавці відкриють першими новий чемпіонат, коли 28 липня на своєму полі приймуть «Зорю».

«ДЕСНА»

Напередодні старту в новому сезоні УПЛ «Десна» підписала нападника. Гравцем чернігівців став Максим Дегтярьов. Гравець уже приєднався до команди на навчально-тренувальному зборі в Тирасполі. У Молдові українці останніми днями зіграли два спаринги — проти місцевих «Сфинтул Георге» (2:1) та «Динамо-Авто» (2:0).

«ОЛІМПІК»

Підопічні Жуліо Сезара напередодні старту нового чемпіонату зіграли останній контрольний матч. Суперником «олімпійців» став донецький «Шахтар», який переграв «Олімпік» із рахунком 3:0.

«КАРПАТИ»

Зелено-білі провели вже другу зустріч із рівненським «Вересом» під час підготовки до нового сезону. Перший поєдинок між цими командами завершився перемогою львів"ян із рахунком 2:0. Цього ж разу виграла команда Юрія Вірта — 2:1. Паралельно львів"яни вирішуються кадрові питання: команду залишив голкіпер Герман Пеньков. Водночас склад «Карпат» поповнив півзахисник Артем Козак, який до цього був гравцем «Арсенала-Київ».

«ДНІПРО-1»

21 липня команда Дмира Михайленка зіграла контрольний матч проти «Ворскли» й перемогла з рахунком 4:3. Додамо, що хет-трик у цій зустрічі оформив арендований у «Динамо» нападник дніпрян Владислав Супряга, який нещодавно став чемпіоном світу у складі юнацької збірної України.

«КОЛОС»

Із дуже позитивними емоціями до дебюту в УПЛ підходить «Колос». Команда Руслана Костишина обіграла в товариській грі київське «Динамо» (3:1). 30 липня на «Оболонь Арені» ковалівці проведуть перший офіційний матч сезону — проти «Маріуполя».

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді