Друга ліга. Амбітні плани «Ужгорода» й «Діназу», результативність «Полісся» й «Вересу»

15:20 | 14 июля 2019
Другу лігу поповнили відразу сім команд, серед яких чотири — дебютанти, а три — резервісти першолігових клубів.

Другу лігу поповнили відразу сім команд, серед яких чотири — дебютанти, а три — резервісти першолігових клубів.

З-поміж них, на думку експертів, найамбітніші плани мають «Ужгород» та «Діназ», для яких за взірець слугує ковалівський «Колос», що доволі швидко подолав шлях від аматорів до еліти вітчизняного футболу. Закарпатці, які роблять ставку на місцевих виконавців, збираються виступати на головній спортивній споруді області — «Авангарді», де проведено реконструкцію. Днями команду очолив Василь Варга, якому допомагатиме відомий у минулому футболіст Мирослав Бундаш. В останньому спарингу їхні підопічні завдяки влучному удару Сергія Машталіра завдали поразки іменитій «Волині» — 1:0. Серед переможців також слід відзначити екс-гравця збірної України Адріана Пуканича.

Що ж до «Діназу», який очолює знаний у минулому універсал Володимир Бондаренко, то він веде пошук забивного нападника, і якщо цю кадрову проблему буде вирішено, команда з Вишгорода змусить рахуватися із собою навіть авторитетів. Поки що «Діназ» може записати собі в актив нічию (1:1) у спарингу з вінницькою «Нивою».

Продовжують тішити результативними діями футболісти «Полісся» й «Вереса», яких вважають головними претендентами на чільні позиції в групі «А». От і в очному протистоянні цих команд у Новограді-Волинському, де приймає своїх суперників «Полісся», було зафіксовано бойову нічию — 2:2. Слід відзначити, що наставники обох команд, Анатолій Безсмертний з Житомира та Юрій Вірт із Рівного, переглянули велику групу потенційних новачків. А вчора «Верес» у Млинові з"ясовував стосунки з «Поділлям» і переміг — 3:1. 

Поки що з перемінним успіхом проводить контрольні матчі «Гірник». Після звитяги над молодіжним складом «Олександрії» — 2:1 футболісти з Кривого Рогу поступилися «Інгульцю» — 0:3 й розійшлися миром із «Нікополем» — 2:2. Керманич «Гірника» Геннадій Приходько був дуже незадоволений діями своїх підопічних у протистоянні з «Інгульцем», адже суперник переважав за всіма показниками. І тому тепер важливо продуктивно попрацювати над виправленням помилок, адже криворізька команда не приховує свого бажання підвищитися в класі.

Гостру конкуренцію в боротьбі за перше місце в групі «Б» їй повинен скласти «Металург». Новий керманич запоріжців Іван Богатир задоволений ставленням підопічних до тренувального процесу. У проведених спарингах «металурги» спочатку взяли гору над «Перемогою» з Дніпра — 5:0, а вчора в гостях здолали опір «Металіста 1925» — 2:1.

Планує втрутитися в суперництво за місце на п’єдесталі й «Кристал» із Херсона, який на початку цього тижня очолив Едуард Хавров, що раніше знаходився біля керма іншого «Кристалу» — чотківського. Під його орудою херсонці поступилися в Одесі «Чорноморцю» — 2:4, а вчора в Зорі зіграли внічию з «Балканами» — 3:3. До тренерського штабу «Кристалу» після дворічної перерви знову ввійшов Роман Бальчос, який відповідатиме за підготовку воротарів.

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді