Юний футболіст з України провів два тижні в літньому таборі академії Марсет

03:20 | 10 июля 2019
Реалізовано черговий етап співпраці Української асоціації футболу та футбольної академії Марсет (Барселона).

Реалізовано черговий етап співпраці Української асоціації футболу та футбольної академії Марсет (Барселона).

У березні цього року на полях НТК імені Баннікова в рамках навчально-методичного семінару для тренерів дитячо-юнацьких команд України, який було організовано Українською асоціацією футболу, Інститутом футболу, благодійним фондом «Розвиток футболу України» та представниками академії Марсет з іспанської Барселони, відбувся турнір «Футбольний табір Марсет Київ 2019».

Фото прес-служби УАФ

Один із кращих гравців за підсумками турніру, представник команди U-9 ковалівського «Колоса» Даніїл Далекий, отримав диплом-сертифікат, який давав право провести два тижні в таборі іспанської академії Марсет.

Даніїл реалізував надану можливість. Після повернення юного українського футболіста з Іспанії на адресу УАФ надійшов лист від спортивного директора академії Марсет Беніто Монтальво, в якому він розповів деякі подробиці перебування українця в Барселоні.

 

Як повідомив представник академії, навчальна програма Даніїла була зосереджена на вдосконаленні техніки за допомогою індивідуальних та персоналізованих цілей, як в нападі, так і в захисті. Під час свого перебування в академії Марсет він відпрацьовував прийом та передачу м’яча, удари, ведення, перехоплення, передбачення ситуації на полі тощо. Також частиною його тренувальної програми були змагання.

 

Адаптація студента проходила дуже позитивно. Даніїл тренувався й грав у матчах із групою студентів, здебільшого іспанського походження. На тренуваннях він завжди викладався на повну. Також він старанно працював, щоб перевершити самого себе. Даніїл встановив хороші відносини зі своїми товаришами по команді та тренерами та зміг співпрацювати з усіма для досягнення своїх цілей і вчитися в будь-якій ситуації, як на полі, так і в повсякденному житті.

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді