Наталія Зінченко: «Безпосередня підготовка до матчів кваліфікації Євро-2021 почнеться наприкінці серпня»

11:50 | 13 июня 2019
Головний тренер національної жіночої збірної України Наталія Зінченко прокоментувала підсумки товариської гри синьо-жовтих проти команди Білорусі, яка завершилася з рахунком 1:1.

Головний тренер національної жіночої збірної України Наталія Зінченко прокоментувала підсумки товариської гри синьо-жовтих проти команди Білорусі, яка завершилася з рахунком 1:1.

— Що не вдалося вашим підопічним у цьому матчі?

— Ми лише два дні провели разом перед цим поєдинком. Було три тренування, одне з яких — відновлювальне. Ми не встигли виконати все, що планували, але дівчата все одно молодці. У першому таймі вони виконали завдання, нарікань до них у мене немає. Усі грали, байдужих не було, ми хотіли перемогти. Тому після фінального свистка подякувала гравцям за матч.

— Скажіть, будь ласка, чи вплинула спека на хід матчу в Києві?

— Згодна, що було спекотно, але такі погодні умови були однаковими для обох команд. На нашу гру більше вплинув той факт, що позаду футбольний сезон, була деяка втома. Крім того, ми не реалізували кілька гарних нагод забити другий гол. На жаль, ми пропустили, білоруски реалізували фактично єдиний шанс, який у них був. Ми створили більше моментів, але в кінці було важче забити, тому що суперник грав на відбій і було важко зламати щільний захист.

— Чи допоміг цей матч підготуватися до першої гри кваліфікації Євро-2021 проти збірної Німеччини?

— До гри з німкенями ще є багато часу, попереду відпустка. Потім початок сезону. Зараз ми переглядали молодь, а наприкінці серпня почнеться вже безпосередня підготовка до першого матчу відбору. Ми збираємося перед цією грою 26 серпня.

— У матчі з білорусками склад був оптимальним?

— Не зовсім. Ми спробували деяких гравців у різних позиціях. Потім, у другому таймі, зробили ще кілька замін. Думаю, що оптимальний склад буде вже у грі з Німеччиною.

— Хто є фаворитом нашої відбірної групи?

— Це збірна Німеччини — дворазовий чемпіон світу та переможець останніх Олімпійських ігор.

— Які завдання будуть стояти перед збірною України в цьому турнірі?

— Максимальні завдання — вихід на чемпіонат Європи.

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді