Новини з табору збірної України: дні народження, робоча неділя, перемога Безуса

17:20 | 02 июня 2019
Два тренування збірної — учорашнє вечірнє й сьогоднішнє ранкове — розпочалися з оплесків.

Два тренування збірної — учорашнє вечірнє й сьогоднішнє ранкове — розпочалися з оплесків. У такий спосіб гравці традиційно підтримують вітання головного тренера на адресу іменинника. Учора таким був Володимир Шепелєв, сьогодні — Олександр Караваєв.

Несвяткова неділя

Оплески та вітання — це, напевно, єдиний момент відволікання від сконцентрованої та кропіткої роботи, яку виконує нині команда під час тренувань. Звісно, ще є нетривалі паузи для того, аби перевести подих між функціональними вправами та ігровими серіями. Але й вони відіграють свою роль у виконанні головного завдання — цілеспрямованої підготовки до кваліфікаційних матчів із Сербією та Люксембургом.

Фото Павла Кубанова

Після обіду збірники матимуть час для відпочинку та відновлення сил перед другим тренуванням у зовсім не святкову для них неділю. Вечірнє заняття відбудеться на полі стадіону «Металіст». Перед його початком головний тренер Андрій Шевченко поспілкується з представниками мас-медіа о 17.30.

Ліга чемпіонів і симпатії Циганкова

Як і решта футбольного світу, учора синьо-жовті стежили за перебігом фіналу Ліги чемпіонів. Чимало футболістів прийшли подивитися гру на великому екрані, розгорнутому в залі, який команда використовує для проведення теоретичних занять. Більшість гравців, як відомо з репортажу для YouTube-каналу УАФ, підтримували «Ліверпуль» або просто робили прогноз на його користь. Однак були й ті, хто бажав перемоги «Тоттенхему».

Фото Павла Кубанова

Скажімо, Віктору Циганкову сподобалося виконання «Шпор» у цьому сезоні, й у фіналі він симпатизував саме команді Маурісіо Почеттіно. Та, зрештою, поразка лондонців хавбека збірної України особливо не засмутила, адже його головні ігрові пріоритети пов’язані з іншими колективами, а на даний момент — із національною командою. А тим часом переможцем неофіційного конкурсу прогнозистів у складі збірної став Роман Безус, який точно назвав рахунок фінального матчу — 2:0 на користь «Ліверпуля». Перемога — суто моральна, оскільки призовий фонд для найкращого віщуна учасники Vox populi не збирали.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді