Олександр Зінченко: «Маємо підготуватися якісно, розібравши всі сильні й слабкі сторони сербів»

23:20 | 28 мая 2019
Щойно прибувши до розташування головної команди, володар клубного хет-трику Англії Олександр Зінченко опинився в оточенні друзів — партнерів по збірній.

Щойно прибувши до розташування головної команди, володар клубного хет-трику Англії Олександр Зінченко опинився в оточенні друзів — партнерів по збірній. Сашко жваво ділився враженнями від останніх ігор та розпитував про перші тренування.

— Олександре, ти приїхав до збірної після вражаючого клубного успіху, досягнувши «треблу» з «Манчестер Ситі»! Такі досягнення змінили тебе?

— Ні, жодним чином. Завжди приємно вигравати чемпіонство та кубки. Але до збірної приїжджаєш натхненним, бо це передусім — честь.

— За кілька вихідних встиг відпочити?

— Так, була можливість перевести подих після клубного сезону. Тож із новими силами та свіжою головою приїхав до збірної.

— Чи привітали хлопці з досягненнями?

— Так, і це було дуже приємно. Ми дуже скучили один за одним. Поки що перекинулися кількома словами, бо я лише приїхав, але збір тривалий, тож ще наговоримося.

— Ми бачили, що ти брав із собою на телевізійні ефіри медаль чемпіона Англії. Чи ти привіз її на збір?

— Так, вона зі мною. Я вам її обов’язково покажу.

— Перший матч, який чекає на збірну України — із сербами. Чого очікуєш від цього протистояння?

— Усі ми розуміємо, що це дуже відповідальна гра. Упевнений, що у Львові ми матимемо просто шалену підтримку. Бо і там, і взагалі, усюди в Україні люблять футбол, тим більше, коли грає збірна. Для нас дуже важлива ця підтримка, тому запрошуємо всіх і кожного бути разом із нами. Гра на сто відсотків буде дуже непроста, бо для сербів вона також має велике значення. Маємо підготуватися якісно, розібравши всі їхні сильні й слабкі сторони.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної команди України

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді