Футболісти національної збірної України зібралися в Києві перед матчами відбору до Євро-2020

15:50 | 18 марта 2019
Сьогодні в обід гравці, викликані головним тренером Андрієм Шевченком, прибули до столичного готелю «Хілтон», який на три дні стане резиденцією синьо-жовтих.

Сьогодні в обід гравці, викликані головним тренером Андрієм Шевченком, прибули до столичного готелю «Хілтон», який на три дні стане резиденцією синьо-жовтих.

Одними з перших прибули наші легіонери: Едуард Соболь — рейсом із Праги, Андрій Лунін — із Мадрида, Роман Безус, Роман Яремчук та Руслан Маліновський — із Брюсселю.

Едуард Соболь та Роман Безус не приховували радісних емоцій від повернення до головної команди. Едуард зараз відвоював місце в основному складі «Яблонця» і прагне довести тренерському штабу збірної свою кваліфікацію.

Фото Павла Кубанова

«Дуже скучив за хлопцями, за командою, хочеться якомога швидше відчути тренувальний ритм і неповторну атмосферу збірної», — заявив Едуард.

Теж саме зауважив й Роман Безус, котрий цілеспрямовано працював на виклик до національної команди.

«Готовий наполегливо доводити своє право на вихід у складі, — з традиційною усмішкою зазначив Роман. Із гарним настроєм приїхав і форвард «Гента» Роман Яремчук, котрий в останньому матчі відзначився дублем і прагне відкрити лік забитим м’ячам у національній команді.

Португалія — сильний суперник, а Криштіану Роналду — поважний гравець, один з найкращих у світі. Впевнений, гра з чемпіонами Європи буде цікавою. Ми поважаємо суперника, але не боїмося фаворитів групи. Будемо прагнути показати найкраще з того, що вміємо», — додав Роман, який до заїзду у розташування збірної встиг зустрітися з батьками.

Фото Павла Кубанова

Після поселення тренери та футболісти вирушили на обід, приготований під керівництвом шеф-кухаря збірної Любомира Тошича. Гарна традиція — Любомир тепло зустрічає кожного збірника, запрошуючи відвідати улюблених для хлопців смаколиків. Український борщ, за яким особливо скучили легіонери — в обов’язковому списку страв.

Фото Павла Кубанова

Після обіду усі 26 гравців складу, зібраного Андрієм Шевченком, вирушили відпочивати. А вже о 16.45 тренерський штаб збере команду на перший короткий мітинг, після якого команда виїде на відкрите тренування, що розпочнеться о 18.00 на НСК «Олімпійський». Синьо-жовті чекають на зустріч зі своїми вболівальниками, щоби відчути необхідний емоційний заряд перед непростим подвійним виїздом на старті відбірної кампанії до Євро-2020.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної команди України

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді