Перша ліга. Останні новини з таборів чвертьфіналістів Кубку України

10:50 | 21 февраля 2019
В одному з попередніх оглядів ми зазначали, що найбільш проблемною першоліговою командою залишаються «Суми».

В одному з попередніх оглядів ми зазначали, що найбільш проблемною першоліговою командою залишаються «Суми». Але минулого тижня буквально шокував уболівальників власник кропивницької «Зірки», який вирішив призупинити виступи клубу на всеукраїнській арені.

Хоча ніщо не віщувало такого сумного фіналу, адже у футболістів «Зірки» не було заборгованостей по зарплаті, вони наполегливо готувалися до нових випробувань, проводили спаринги й прагнули видертися із зони вильоту…

Додають головного болю керівництву ПФЛ і «Суми». Поки що невідомо, чи подолають «містяни» організаційні перешкоди й чи не знімуться також із турнірної дистанції.

Тим часом решта першолігових колективів функціонує нормально і з нетерпінням чекає поновлення сезону. Дехто з них за прикладом елітних вітчизняних команд тренується в ці дні в Туреччині — зокрема, лідер першості і чвертьфіналіст розіграшу Кубка України «Дніпро-1». Після поразки від австрійського «Ріду» (1:2) підопічні Дмитра Михайленка поступилися донецькому «Олімпіку» — 0:1, хоча заслуговували на краще, перемогли грузинську «Ділу» — 1:0, чернігівську «Десну» — 2:0 і розійшлися миром із білоруською «Городеєю» — 1:1.

Капітан команди Сергій Кравченко задоволений цим етапом підготовки, він відзначає прогрес новобранців, які з кожним контрольним матчем усе краще вписуються в ігровий стиль «Дніпра-1». До речі, і наступний збір дніпряни також проведуть у Туреччині.

А от ще один чвертьфіналіст кубкового турніру, «Інгулець», ще тільки налаштовується провести в Туреччині перші спаринги: 22 лютого підопічні Сергія Лавриненка поміряються силами з «Колдингом» (Данія), а 24-го — з туркменським «Шагадамом».

Футболісти «Колоса» розійшлися миром із румунським «Фарулом». Фото koloskovalivka.com

Із перемінним успіхом проводить у Туреччині контрольні поєдинки й «Колос», який не приховує своїх намірів підвищитися в класі. Ковалівці зіграли внічию з румунським «Фарулом» — 1:1, програли сербському «Єдинству» — 1:2 та перемогли з однаковим рахунком, 1:0, словацький «Попрад» і «Сіоні» з Грузії. Керманич «Колоса» Руслан Костишин підкреслює, що чекає більшого від своїх нападників.

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді