Євро-2020. Відкрито продаж квитків на матч відбірного турніру Литва — Україна!

18:05 | 19 февраля 2019
Розпочинається процедура продажу квитків на матч кваліфікаційного раунду Євро-2020 Литва — Україна.

Розпочинається процедура продажу квитків на матч кваліфікаційного раунду Євро-2020 Литва Україна. Поєдинок відбудеться 7 вересня 2019 року у Вільнюсі на стадіоні Литовської футбольної федерації (початок о 19.00 за місцевим часом).

Як відомо, стадіон у Вільнюсі вміщує лише 5 000 глядачів. Згідно з регламентом змагань, на матч Литва Україна ФФУ має право отримати лише 5% від загальної кількості місць на стадіоні, тобто в даному випадку це 273 місця в секторі RE.

Зважаючи на те, що тільки фан-рух збірної України «Вірні збірній» планує направити до Литви близько 350 вболівальників, Федерація футболу України звернулася до Литовської ФФ з проханням розглянути можливість про виділення додаткової кількості квитків для своїх уболівальників. Литовська сторона погодилася надати нам ще 612 місць у секторі RD за умови, що викуп цієї квоти ФФУ має підтвердити до кінця лютого.

У зв’язку з цим уже зараз, за півроку до дати матчу, ми оголошуємо про відкриття продажу квитків на матч у Вільнюсі. Перший етап продажу 300 квитків буде тривати до кінця лютого.

Звертаємо вашу увагу на те, що кількість квитків на цей матч буде залежати тільки від вашої активності.

Федерація футболу України робить усе можливе, щоб підтримка збірної була на всіх стадіонах, де грає наша національна команда!

Вартість квитків

Федерація футболу Литви встановила наступну ціну на квиток: 15 євро (530 грн). Сума в національній валюті наведена з урахуванням вартості адміністративних витрат, придбання валюти та комісії банку за переказ коштів. Додатковий сервісний збір у розмірі 8 % сплачується за послуги компанії ticketsbox.com.

Як купити квиток:

— квитки продаються он-лайн виключно на сайті ticketsbox.com; 

— одна особа можна замовити не більше чотирьох квитків;

— при замовленні обов’язково необхідно надати свої особисті дані та дані інших осіб, для яких ви замовляєте квитки (номер закордонного паспорта, ім’я та прізвище, як вказано у паспорті, дату народження, місце проживання);

— квитки не іменні, проте з міркувань безпеки Федерація футболу Литви рекомендує збирати паспортні дані.

Як отримати квиток:

 — про отримання квитків, придбаних через сайт ticketsbox.com, буде повідомлено ближче до події шляхом надсилання листа на електронну адресу замовника;

— для отримання квитків обов’язково мати при собі роздруковані сертифікати на отримання квитків та паспорти. Такі сертифікати надійдуть на вашу електронну адресу після здійснення процедури оплати.

Важливо!

— Квитки поверненню та обміну не підлягають!

— Квитки продаються в сектор для українських уболівальників. Конкретні ряд та місце не вказуються.

Нагадаємо, що зараз також відкрито продаж квитків на матчі Португалія—Україна (22 березня) та Люксембург — Україна (25 березня).

Поспішай придбати квитки на матчі збірної України та надихнути нашу команду на видовищну гру!

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді