Президент ФФУ відкрив спорткомплекс із футбольними полями в селищі Юр’ївка

20:50 | 19 ноября 2018
У селищі міського типу Юр’ївка, що на Дніпропетровщині, введено в експлуатацію новий спортивний комплекс із великим футбольним полем та футбольним майданчиком.

У селищі міського типу Юр’ївка, що на Дніпропетровщині, введено в експлуатацію новий спортивний комплекс із великим футбольним полем та футбольним майданчиком.

У церемонії відкриття сучасного спортивного центру, який було зведено за підтримки Федерації футболу України, узяв участь президент організації Андрій Павелко. Лише рік тому на цьому місці був пустир, який нагадував про існування тут раніше сільського стадіону лише двома старими рамками воріт. А зараз, окрім футбольних полів з якісним штучним покриттям, тут облаштовані волейбольні та баскетбольні майданчики, зона тренажерів, а також бігові доріжки.

Фото adm.dp.gov.ua

«Юр"ївка отримала сучасний стадіон, на якому діти зможуть тренуватися незалежно від пори року. Сподіваюся, тут будуть виховуватися майбутні гравці національної збірної. Щиро вдячний керівництву області та всім, хто допоміг у зведенні цього сучасного та багатофункціонального спортивного об’єкта», — зазначив Андрій Павелко.

«Ми зводимо на Дніпропетровщині спорткомплекси, осучаснюємо стадіони, під час реконструкції шкіл будуємо спортивні майданчики та оновлюємо міні-футбольні поля. Один із прикладів — селище Юр’ївка. У 2017-му ми реконструювали тут школу, цьогоріч звели стадіон», — розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Фото adm.dp.gov.ua

Територія нового спортивного комплексу освітлюється й облаштована тротуарною плиткою. «Стадіон облаштований за сучасними стандартами. Відкриття таких спортивних об’єктів має увійти в повсякдення для забезпечення комфортного життя мешканців», — наголосив голова Дніпропетровської облради Гліб Пригунов. 

Це перший етап реконструкції стадіону. Незабаром тут з’являться трибуни та адмінбудівля з тренерськими, душовими, роздягальнями, суддівськими кімнатами. Новий стадіон — майданчик для уроків фізкультури учнів юр’ївської школи та тренувань вихованців місцевої ДЮСШ. Тут же проходитимуть змагання різних рівнів. Масштабну програму з облаштування сучасних міні-футбольних полів і стадіонів у регіоні втілюють спільно Дніпропетровська ОДА та Федерація футболу України.

Фото adm.dp.gov.ua

Ще один футбольний майданчик цього дня було відкрито в іншому селі області — Олександрівці. Цікаво, що в цьому році місцева шкільна команда отримала золоті медалі чемпіонату Дніпровського району, тому поява нового майданчика стала заслуженим подарунком для юних футболістів. «Приємно, що юні футболісти будують серйозні плани та мріють про нові трофеї у новому сезоні. Щиро бажаю вам, чемпіони, успішної футбольної кар’єри в майбутньому», — побажав школярам Олександрівки Андрій Павелко.

За матеріалами adm.dp.gov.ua

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді