Руслан Маліновський: «У нас було завдання виграти цю групу, і ми його виконали»

12:50 | 17 октября 2018
Півзахисник збірної України Руслан Маліновський, який став автором переможного гола синьо-жовтих у матчі третього туру Ліги націй проти команди Чехії (1:0), підбив підсумки гри в Харкові.

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський, який став автором переможного гола синьо-жовтих у матчі третього туру Ліги націй проти команди Чехії (1:0), підбив підсумки гри в Харкові.

— Був важкий матч, ми віддали грі всі свої сили, — сказав Руслан. — Вийшов цікавий поєдинок. Ми забили м"яч, виклалися, багато пресингували в середині поля. На мій погляд, супермоментів у чехів не було, вважаю, що ми створили більше гольових ситуацій і могли спокійно вирішувати долю матчу на свою користь раніше, якби забили другий м"яч. Був момент в Андрія Ярмоленка. Зараз ми на хорошій хвилі, граємо розкуто. Домоглися результату — і тепер треба так і продовжувати, щоб в наступних поєдинках теж вигравати.

— Ви не випадково опинилися в зоні, звідки забили м"яч?

— Так, Андрій Миколайович говорив, що при наших атаках я мусив не сильно забігати вперед і бути в тій зоні, звідки можна пробити. Добре, що вийшло забити. Із першої спроби не влучив, але друга виявилася вдалою.

— Про що просив головний тренер на передматчевій установці?

— Просив розтягувати суперника, розгортати гру. Коли це виходило, у нас була перевага. Ромі Яремчуку не пощастило, але він віддав гольову передачу. Нічого страшного, упевнений, в наступному матчі заб"є.

— Він відчував, що ви будете в тій зоні?

— Так, але і я йому трошки крикнув. У нього вийшло добре підіграти, мені залишалося завдати влучного удару.

— Україна виграла групу Ліги націй в дивізіоні В. Ви готові до дивізіону А, де виступають топ-збірні?

— Поки що важко забігати наперед. Як сказав Андрій Шевченко, треба рухатися крок за кроком. У нас було завдання виграти цю групу, ми його виконали. У наступному місяці в нас два матчі, гратимемо й намагатимемося покращувати свою гру. Потрібно продовжувати налагоджувати зв"язки. На нас чекають цікаві поєдинки.

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді