Андрій Шевченко: «Змінювати модель гри не збираємося. Футболісти відчувають себе в ній комфортно»

16:35 | 15 октября 2018
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів прес-конференцію в конференц-залі готелю «Superior Golf & Spa Resort» в Харкові.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів прес-конференцію в конференц-залі готелю «Superior Golf & Spa Resort» в Харкові.

— Я хотів би звернуться до вболівальників, — сказав на початку заходу Андрій Шевченко. — Купуйте квитки, приходьте на стадіон. Ми чекаємо на вас та потребуємо вашої підтримки.

— Чи не здивував вас результат матчу Словаччина — Чехія?

— Ліга націй — це турнір, який спеціально створений, щоб урівняти шанси команд. Групи рівні, усі команди борються за результат. Ми дивилися матч Італія — Польща, чудовий поєдинок за участю Німеччини. У нас в групі теж усі матчі напружені.

— У збірній Чехії не зіграють проти України Кадержабек і Соучек. Наскільки це вагомі втрати?

— Це хороші гравці. У чехів новий тренер, який запросив кількох нових виконавців. Але ми повинні хвилюватися за наших гравців. Матч покаже, у якому вони стані.

— Як себе зараз почувають Ярмоленко й Макаренко?

— Ярмоленко вже кілька днів працює в загальній групі. З хлопцями все добре. Сьогодні після тренування визначимося із складом.

— Що, на вашу думку, змінилося у збірній Чехії з приходом нового тренера?

— Як ми побачили у грі Словаччина — Чехія, змінилася, у першу чергу, мотивація. Команда Чехії стала більш агресивною та на наполегливою. У грі зі словаками чехи більше прагнули перемоги, у ключових моментах забили м"ячі й заслужили на звитягу.

— Перша перемога над Чехією була значною мірою тренерською. Зараз тактика буде змінена? Чи маєте напрацьовану протидію по відношенню до нинішньої збірної Чехії?

— Змінювати модель гри ми не збираємося. Футболісти відчувають себе в ній комфортно. Деякі корективи, звісно, будемо робити. Сьогодні у нас буде теорія, поговоримо про це з гравцями. Розуміємо ціну поєдинку, будемо ретельно готуватися.

— Чи можливі зміни на воротарській позиції?

— З цього приводу в нас не було ніяких нових думок. Ми маємо трьох воротарів, з них і будемо вибирати голкіпера на гру.

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді