Національна збірна України провела в Харкові відкрите тренування для вболівальників

20:50 | 12 октября 2018
Збірна України в черговий раз тішить своєю присутністю Харків.

Збірна України в черговий раз тішить своєю присутністю Харків. Одразу після візиту до Італії синьо-жовті приїхали до першої столиці, де за кілька днів до матчу четвертого туру Ліги націй проти збірної Чехії провели відкрите тренування для вболівальників на стадіоні Металіст».

Харків"яни скучили за збірною і заповнили кілька центральних секторів арени. На початку заняття вони взяли участь у вікторині на знання історії національної команди, відповідаючи на запитання прес-аташе збірної Олександра Гливинського. Хто краще відповідав — отримував у подарунок м`яч збірної.

Фото Павла Кубанова

Згодом, після прес-конференції, вивів своїх підопічних на зелений газон «Металіста» Андрій Шевченко. Уважно за роботою футболістів спостерігав голова Комітету національних збірних команд ФФУ Мирон Маркевич, якого місцеві вболівальники зустріли бурхливими оплесками.

Оскільки у синьо-жовтих вийшов майже шостиденний підготовчий цикл до гри з чехами, тренери збірної запропонували команді роботу з не дуже великим навантаженням, яка закінчилася цікавою серією пенальті, в якій феєрично проявив себе основний голкіпер збірної — Андрій П"ятов. До речі, на відкритому тренуванні він працював у парі з Денисом Бойко, оскільки, нагадаємо, Андрій Лунін відбув до розташування молодіжної збірної України.

Фото Павла Кубанова

У тренуванні взяв участь 21 гравець національної збірної. Вранці в команді відбулась ротація: замість Артема Кравця, який отримав пошкодження у Генуї, до Харкова вдень прибув нападних «Ворскли» Владислав Кулач, який вже за кілька годин після того провів своє перше тренування під наглядом Андрія Шевченка.

Після загальної 10-хвилинної розминки футболісти почали працювати на техніку, але двом гравцям, Андрію Ярмоленку та Євгену Макаренку, довелося займатися за індивідуальною програмою. Але є надія, що обидва встигнуть відновитися та підготуватися до гри з Чехією.

Фото Павла Кубанова

Вже із суботи підопічні Андрія Шевченка починають ретельнішу підготовку до матчу, що відбудеться 16 жовтня. Окрім розбору гри з Італією і теоретичних занять з акцентом вже на гру у Лізі націй, команда буде проводити до понеділка по два тренування на день, які відбуватимуться у Харкові на стадіоні «Сонячний».

Фото Павла Кубанова

А вболівальники тим часом мають змогу придбати квитки на матч з Чехією в касах стадіону «Металіст».

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді