Збірна ветеранів України впевнено перемогла в Ромнах, Новій Ушиці та Нікополі

10:20 | 27 сентября 2018
Продовжується турне збірної ветеранів містами України та світу, присвячене підтримці військових на сході нашої країни.

Продовжується турне збірної ветеранів містами України та світу, присвячене підтримці військових на сході нашої країни. Щотижня складена з видатних вітчизняних футболістів минулих років команда за підтримки Федерації футболу України, Асоціації ветеранів футболу України та ТОВ «Агробізнес» відвідує нові міста та селища, радуючи вболівальників грою та даруючи свято футболу.

Останні три матчі очолювана Анатолієм Дем’яненком та Володимиром Лозинським збірна провела в різних куточках України — у Ромнах, Новій Ушиці та Нікополі. Цікаво, що всі ігри збігалися зі святкуваннями днів міста чи селища.

Ромни. «Серця Кіборгів» — збірна України серед ветеранів — 1:8

 

На Сумщині зіркам футболу протистояла команда «Серця Кіборгів». Її організатор, учасник АТО, «кіборг» Анатолій Свирид, на центральну трибуну стадіону запросив матерів та дружин полеглих у боях за Донецький аеропорт військових. Перед матчем футболісти збірної підійшли до жінок, вручивши кожній із них символічний подарунок.

Ще один презент, у вигляді купи забитих м’ячів, збірники подарували всім шанувальникам футболу. Якщо в першому таймі точилася рівна боротьба, то по перерві клас та майстерність взяли гору. У підсумку — 8:1. У складі синьо-жовтих відзначилися Олег Собуцький (тричі), Сергій Нагорняк (двічі), Віталій Косовський, Сергій Шищенко та Віталій Самойлов.

 

Нова Ушиця. ФК «Агробізнес» (Нова Ушиця) — збірна України серед ветеранів — 0:2

Невеличке селище у Хмельницькій області має давні футбольні традиції. Уславлені гравці приїжджають сюди вже не вперше. Вдало виступає в обласному ветеранському турнірі й команда «Агробізнес», найкращі представники якої мали нагоду перевірити майстерність у грі зі збірною ветеранів. І, варто сказати, виглядали вони дуже гідно, заслуживши симпатії тисяч уболівальників. Долю двобою вирішили знані майстри Віталій Косовський та Сергій Шищенко, влучними ударами встановивши рахунок 2:0.

 

Нікополь. ФК «Нікополь» — збірна України серед ветеранів — 0:1

Мальовниче місто на березі Дніпра стало початком шляху для багатьох відомих футболістів. У тому числі — для екс-гравця збірної України Сергія Закарлюки, який пішов із життя чотири роки тому. Символічно, що це був перший візит ветеранської збірної на Дніпропетровщину за майже три роки з моменту її заснування.

 

Те, що Нікополь має добрі футбольні традиції, підтверджує чудова команда ветеранів, у складі якої зіграли добре відомі в країні виконавці Сергій Валяєв та Дмитро Топчієв. Глядачі побачили багато небезпечних моментів, непоступливість в ігрових дуелях і… лише один забитий м’яч. Його автором став Євген Луценко.

Тим часом турне збірної ветеранів продовжується, серед її найближчих планів — матчі в Овручі (30 вересня), Чернівцях (6 жовтня) та Луцьку (14 жовтня), а також візит до сонячної Португалії, де мешкає численна українська діаспора.

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді