Олег Протасов: «На оновлених полях школи «Чемпіон» зростатимуть нові футбольні зірки України»

22:35 | 26 сентября 2018
Сьогодні, 26 вересня після завершення капітальної реконструкції відбулося урочисте відкриття спортивного комплексу та нових футбольних полів Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Чемпіон».

Сьогодні, 26 вересня після завершення капітальної реконструкції відбулося урочисте відкриття спортивного комплексу та нових футбольних полів Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Чемпіон».

На церемонію відкриття завітали почесні гості — перший віце-президент Федерації футболу України Олег Протасов, директор департаменту молоді і спорту м. Києва Вадим Гутцайт, депутат Київради, голова жіночого крила ради, ініціатор пілотного проекту жіночого відділення з футболу Наталія Маслова, депутат Київради Лариса Дегтярьова, президент Української асоціації розвитку дитячого та юнацького футболу Володимир Власенко та генеральний секретар Всеукраїнського об’єднання тренерів із футболу Анатолій Бузнік.

Фото Павла Кубанова

Реконструкція цього спорткомплексу тривала близько року, і зараз тут є всі умови для тренувань та занять футболом як для дітей — хлопчиків й дівчаток, так і для дорослих. Зокрема, основне футбольне поле, 95 на 65 метрів, вистелено сучасним штучним покриттям.

За словами Олега Протасова, оновлення комплексу сприятиме розвитку та популяризації футболу як у районі, де він розташований (вул. Вербицького, 23), так і в усьому Києві. «У моєму дитинстві ми не могли навіть мріяти про такі умови для тренувань. Лише ступивши на край цього поля, відчуваєш додатковий прилив енергії та бажання займатися футболом, відточувати свою майстерність та брати участь у турнірах! Поза всяким сумнівом, на оновлених полях «Чемпіона» зростатимуть нові футбольні зірки України. Бажаю малечі, яка займається в КДЮСШ «Чемпіон», успішної спортивної кар’єри та великих футбольних перемог!» — звернувся перший віце-президент ФФУ до присутніх на церемонії вихованців футбольної школи.    

Фото Павла Кубанова

Після символічного перерізання стрічки діти отримали подарунки від Федерації футболу України — новенькі м’ячі, які вони змогли одразу ж випробувати на своєму тренуванні. Також вихованці школи зробили спільне фото з гостями та змогли насолодитися грою старших товаришів — двох команд U-19, які взяли участь у першому матчі на оновленому полі «Чемпіона». А ще вирішено, що ФФУ буде там проводити майстер-класи за участю ветеранів і запрошуватиме тренерів школи на майстер-класи до себе.

Фото Павла Кубанова

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді