Національна команда України провела перше тренування на вересневому зборі

20:20 | 03 сентября 2018
Сьогодні усі 25 футболістів, викликаних Андрієм Шевченком для підготовки до старту Ліги націй, провели тренування, що відбулося на полі НТК імені Баннікова.

Сьогодні усі 25 футболістів, викликаних Андрієм Шевченком для підготовки до старту Ліги націй, провели тренування, що відбулося на полі НТК імені Баннікова.

Перше заняття на зборі традиційно має свою специфіку. Гравці прибувають у розташування  команди з різним рівнем ігрової втоми, що вимагає від тренерського штабу коригування навантаження. Відтак сьогодні, після загальної розминки, команда розділилася на дві частини. Футболісти, котрі учора провели матчі за свої клуби, продовжили виконувати відновлювальні вправи з тренером з фізпідготовки Іваном Баштовим, а гравці, які грали раніше або не були задіяні в іграх, виконували тактичні та ігрові вправи. Згодом перша група збірників взяла участь в ігрових серіях, а друга виконувала удари по воротах. Розуміючи, що часу на підготовку до матчів дуже мало, тренерський штаб одразу ж почав працювати на втілення тактичних задумів. Що приємно, футболісти із завзяттям взялися за виконання тренерських ідей.

Фото Павла Кубанова

Цікавий момент — гравці вперше випробували новий м’яч, виготовлений спеціально для матчів Ліги націй УЄФА. Його дизайн, виконаний із використанням синьо-жовтих кольорів, здебільшого сподобався хлопцям. Частина збірників влаштувала змагання із влучання у поперечину, і, варто зазначити, що доволі багато із них продемонстрували влучність. Чого у цьому більше — аеродинамічних властивостей нової кулі чи майстерності — покажуть найближчі матчі.

Фото Павла Кубанова

Після тренування збірна повернулися до готелю, де хлопці повечеряють, після чого матимуть перше теоретичне заняття на цьому зборі. Робота розпочалася!

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

Фото Павла Кубанова

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді