Збірна України з веслування стала найяскравішою командою урочистих проводів на Олімпійські ігри-2020!

21:05 | 12 июля 2021
Збірна України з веслування взяла участь в урочистих проводах на Олімпійські ігри-2020, які відбулися в столичному телецентрі «Олівець».

Збірна України з веслування взяла участь в урочистих проводах на Олімпійські ігри-2020, які відбулися в столичному телецентрі «Олівець».

УНІКАЛЬНА ПОДІЯ

Веслувальникам олімпійської збірної України, особливо для дебютантів Ігор-2020, день 11 липня запам’ятається надовго. Ще б пак: побувати в компанії таких зірок українського спорту як Сергій Бубка, Вадим Гутцайт, Лілія Подкопаєва, Григорій Крісс, Анна Різатдінова, зарядитися позитивною переможною енергетикою – дорогого коштує. Та й сам по собі олімпійський телемарафон, а саме такий формат прийняли урочисті проводи збірної України – подія унікальна.

Ті, хто прийшов трохи раніше, відразу потрапили під приціл телекамер. Уникнув своєрідного артобстрілу напевно лише Юрій Вандюк, але, сподіваємося, він візьме своє після Олімпійських ігор.

ТРАДИЦІЙНІ ПОДІЇ

Традиційними для проводів стала церемонія погашення поштової марки, участь в якій разом із Сергієм Бубкою та Вадимом Гутцайтом взяв і генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський та презентація олімпійської форми, в якій наші атлети вийдуть на спортивні арени Токіо. В новій екіпіровці красувалися і веслувальники-олімпійці.

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

Як і інші учасники цього яскравого заходу, вони залишили свої побажання на прапорі України, який відправиться в Токіо і буде надихати спортсменів перед змаганнями.

А перед найвідповідальнішим для них моментом вечора – прямим включенням в рамках телемарафону – для них була організована мініекскурсія музеєм телецентру. В цей час головний тренер збірної України Юрій Чебан з Павлом Алтуховим і Анастасією Четверіковою вже були на головній локації – в студії, відповідаючи на питання Дмитра Лазуткіна та Дар’ї Кузнецової. Після цього слово передали Юлії Пазенко-Столярчук, яка в антуражі знаменитого олімпійського каное Юрія Чебана часів Ріо-2016, поставила по одному питанню решті веслувальникам олімпійської збірної, відзначивши бойовий дух збірної України з веслування.

Коротка фотосесія завершила участь збірної України в телемарафоні, втім, інший марафон, як можна охрестити шлях на олімпійський п’єдестал, продовжиться – на тренувальній базі в Обухові, де спортсмени проведуть два заключних тижні перед відправленням в Токіо.

Пресслужба ФКУ,

Источник
Байдарки и каноэ 16:20 | 11 марта 2022 До уваги юних веслувальників та їхніх батьків! Закордонні збори! Байдарки и каноэ 20:20 | 03 января 2022 Підсумки року. Микола КРЕМЕР: «Українська байдарка має потенціал, щоб бути в лідерах світового веслування» Байдарки и каноэ 16:05 | 02 января 2022 Веслувальна династія Трунових може увійти до української книги рекордів Байдарки и каноэ 19:20 | 27 декабря 2021 Підсумки року. Анастасія ЧЕТВЕРІКОВА: «Моя срібна медаль Олімпійських ігор – результат роботи великої команди» Байдарки и каноэ 23:35 | 22 декабря 2021 Збірна України з веслування на байдарках і каное визнана кращою командою країни 2021 року Байдарки и каноэ 06:05 | 22 декабря 2021 Підсумки року. Ігор ТРУНОВ: «Перемога на чемпіонаті світу – це тільки крок до олімпійської медалі» (відео) Байдарки и каноэ 16:05 | 21 декабря 2021 Краща атлетка року в Україні. Людмила ЛУЗАН: любов до каное плюс самовідданість Байдарки и каноэ 13:05 | 21 декабря 2021 Каноїстка Людмила ЛУЗАН визнана кращою атлеткою України у 2021-му році Байдарки и каноэ 22:50 | 18 декабря 2021 Підсумки року. Дмитро ДАНИЛЕНКО: «Мої досягнення на міжнародній арені – результат роботи великої команди» Байдарки и каноэ 23:35 | 15 декабря 2021 Топ-10 історичних подій 2021-го року в українському веслуванні