Бокс

Федерація боксу України у лідерах серед усіх національних спортивних Федерацій

12:48 | 26 декабря 2014

Одне з найбільших спортивних digital-агенств України Result Sports Ukraine (представництво німецької Results Sports) підбило підсумки активності Національних спортивних Федерацій та їх чисельності у провідних соціальних мережах (ВКОНТАКТЕ, FACEBOOK, YOUTUBE, INSTAGRAM). За результатами підрахунків Федерація боксу України посіла друге місце за вищевказаними показниками, пропустивши вперед лише Федерацію футболу України.

Вітаємо делегацію з Африки на міжнародному турнірі!

20:48 | 25 декабря 2014

Івано-Франківськ радо відчинив двері спортсменкам не лише з України, але й зі спекотного Алжиру. Вже завтра розпочнуться перші поєдинки турніру з боксу пам`яті В. Т. Дем`янова. Іноземна делегація, яка 25 грудня прибула до Києва та прямо зараз вилітає до місця проведення змагань до гостинної західної України, готова поборотись із українками. Серед учасниць з Алжиру і титуловані спортсменки цьогорічного чемпіонату світу серед жінок у Південній Кореї. Отже протягом трьох днів дівчата різних вікових груп змагатимуться за престижні нагороди.

АСЖУ відзначила Володимира Продивуса нагородою «За внесок у розвиток спорту та підтримку Асоціації спортивних журналістів України».

17:33 | 25 декабря 2014

24 грудня 2014 року Асоціація спортивних журналістів України (АСЖУ) провела у Міністерстві молоді та спорту України XV урочисту церемонію нагородження найкращих спортсменів, тренерів, організаторів спортивного та олімпійського руху в Україні та нагородила  пам’ятними відзнаками провідних спортивних діячів нашої держави. 

8 серпня у Києві святкуватимуть День боксу

11:03 | 24 декабря 2014

Як повідомляє офіційний сайт КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, згідно рішення від 9 грудня 2014 року, у столиці нашої держави 8 серпня святкуватимуть ДЕНЬ БОКСУ.

Командний Кубок Харківської області: результати

21:33 | 21 декабря 2014

З 18 по 20 грудня, у Харкові відбувся традиційний командний Кубок Харківської обасті з боксу, участь у якому прийняло понад 80 боксерів регіону. За результатами запеклих та неймовірно напружеих поєдинків командну першість турніру вибороли боксери КДЮСШ ХТЗ.

Вітаємо з Днем народження

21:33 | 21 декабря 2014

Сьогодні святкує День народження один з наймолодших спортивних менеджерів України, виконавчий директор клубу "Українські отамани" Донатас Піскун. 

Від імені колективу професійного боксерського клубу "Українські отамани" бажаємо імениннику міцного здоров`я, успіхів у роботі, кар`єрного росту та завжди досягати поставлених цілей.

Залишайся завжди молодим духом, усміхненим, професіоналом своєї справи та, звичайно, примножай свої позитивні якості!

Кісліцин та Вервейко зазнають поразок у проекті APB

21:33 | 20 декабря 2014

Нажаль, але черговий тур проекту APB, який пройшов 20 грудня, не приніс втішних результатів для В’ячеслава Кісліцна (вагова категорія 64 кг) та Сергія Вервейко (+91 кг). За результатами проведених поєдинків обидва боксери зазнали поразок.

Нагородження найкращих спортивних діячів «Спортивне сузір’я України»

13:03 | 19 декабря 2014

18 грудня в Києві відбулась урочиста церемонія нагородження найкращих спортивних діячів «Спортивне сузір’я України». Понад 300 найкращих тренерів, переможців та призерів Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських та Всесвітніх ігор, чемпіонатів світу та Європи, рекордсмени планетарних змагань взяли участь в цій події.

Учасників церемонії привітав Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. «Бути присутнім на цьому святі, разом із людьми, які захищають спортивну честь України, надзвичайно важливо для мене. Я хочу вклонитися всім, легендам та новим зіркам спорту. Завдяки вам Україна в ці непрості часи отримує потужний заряд позитиву, коли піднімається український прапор та звучить наш гімн».

Вітаємо з Днем народження

16:34 | 18 декабря 2014

Сьогодні святкує День народження головний лікар штатної збірної України з боксу, Заслужений лікар України, лікар вищої категорії - Сергій Колосовський. 

Вітаємо з Днем народження

16:34 | 18 декабря 2014

Сьогодні святкує День народження голова наглядової ради Федерації боксу України – Микола Голомша

Страницы:
1 291 292 293 294 295 296 297 371