Бокс

«Кубинські приборкувачі» - «Українські отамани»: вирішальна битва на Острові Свободи

12:25 | 22 апреля 2015

Після надзвичайно важливої домашньої перемоги над «Командою Росії», на «Українських отаманів» очікує чергова битва у боротьбі за третю сходинку підгрупи «А», яка дозволить нашій команді пройти до чвертьфіналу нинішнього розіграшу змагань WSB. 24 квітня, на Кубі, наша команда проведе матчеву зустріч проти діючих чемпіонів Всесвітньої серії боксу – команди «Cuba Domadores» («Кубинські приборкувачі»). 

Пряму трансляцію вирішального поєдинку «Українських отаманів» дивіться у прямому ефірі, в ніч з п’ятниці на суботу, о 03:30 на телеканалі 2+2. 

Напередодні заключного туру Всесвітньої серії боксу «Українські отамани» утримують третю позицію групи «А». В активі «Отаманів» 27-м залікових балів. В той час як «Кубинські приборкувачі» впевнено розмістилися на першій позиції підгрупи. Здобувши максимально можливі 39-ть залікових балів кубинська команда гарантувала для себе вихід з першого місця до наступного раунду змагань.

Таким чином, задля того щоб здобути перепустку до наступного раунду змагань «Отаманам» достатньо набрати одне очко, що дозволить вийти до вісімки найсильніших команд змагань. Проте, ми надіємося та віримо у перемоги наших хлопців. 

На вирішальний двобій з кубинцями головний тренер «Українських отаманів» Михайло Мельник, виставив наступний склад: 

Вагова категорія 52 кг: Азат УСЕНАЛІЄВ
Вагова категорія 60 кг: Віктор СЛАВІНСЬКИЙ
Вагова категорія 69 кг: Олег ЗУБЕНКО 
Вагова категорія 81 кг: Олександр ХИЖНЯК
Вагова категорія +91 кг: Ігор ШЕВАДЗУЦЬКИЙ

Нагадаємо, найближчими конкурентами «Отаманів» у боротьбі за місце у чвертьфіналі є «Мексиканські воїни», які набравши 25 балів все ще мають шанс опередити нашу команду. Свій заключний поєдинок мексиканці проведуть також 24 квітня проти «Британських левових сердець». Поєдинок пройде у місті Агуаскальєнтес (Мексика).

Чемпіонат Європи з боксу серед юніорів 2015 - Львів

11:11 | 22 апреля 2015

Цього року Україна здобула високу честь проводити масштабні змагання, які, ми сподіваємось, відзначаться гідним організаційним рівнем, чесним та об`активним суддівством, а також увійдуть в історію світового боксу як справжнє свято спорту та здоров`я.

Європейський Олімпійський кваліфікаційний турнір 2016 прийматиме Туреччина

12:11 | 21 апреля 2015

Як повідомляє офіційний сайт Міжнародної боксерської асоціації (AIBA), офіційний Європейський Олімпійський кваліфікаційний турнір прийматиме Туреччина. Змагання відбудуться у квітні 2016 року.

Кубок України 2015: ВІДЕО ФІНАЛЬНИХ ПОЄДИНКІВ

17:40 | 20 апреля 2015

До вашої уваги пропонується переглянути відео фінальних поєдинків Кубку України з боксу серед чоловіків, який днями закінчився у Миколаєві. 

Кубок України 2015: результати півфінальних поєдинків

19:40 | 19 апреля 2015

До вашої уваги пропонується переглянути результати півфінальних поєдинків Кубку України з боксу, який в ці дні проходить у Миколаєві. 

Кубок України 2015: РЕЗУЛЬТАТИ ФІНАЛІВ

19:40 | 19 апреля 2015

У Миколаєві визначилися переможці Кубку України з боксу серед чоловіків. 

«Українські отамани» перемагають «Команду Росії» (ВІДЕО ПОЄДИНКІВ)

03:55 | 18 апреля 2015

«Українські отамани» здобули восьму перемогу у п’ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу. В домашньому матчі, в рамках тринадцятого туру змагань, «Отамани» перемогли «Команду Росії». Підсумковий рахунок зустрічі 3:2 на користь нашої команди.  

Кубок України 2015: результати та склад півфінальних пар

03:10 | 18 апреля 2015

До вашої уваги пропонується переглянути результати другого змагального дня Кубку України з боксу серед чоловіків, який в ці дні проходить в Миколаєві.

Кубок України з боксу серед чоловіків

15:10 | 17 апреля 2015

Відбулись перші поєдинки Кубку України з боксу серед чоловіків у м. Миколаєві, а отже і перші перемоги та поразки. Пропонуємо Вам ознайомитись із результатами боїв.
Змагальний день складався із двох програм та церемонії відкриття, які проходили на базі СК "Надія". Всього у Кубку участь беруть 75 спортсменів із 20 областей України - це боксери, які приїхали позмагатися за право брати участь у перших в історії спорту Європейських іграх.
Хочемо відмітити, що Кубок присвячений 71-ій річниці подвигу миколаївських десантників та на відкритті змагань почесні гості, черед яких були губернатор міста Вадим Меріков, державний тренер України з боксу Ольга Міхненко, генеральний секретат ФБУ Ілля Гурович та інші поважні діячі, також гості і спортсмени вшанували хвилиною мовчання не лише героїв з Миколаєва, але й усіх загиблих військових у ході конфлікту на Сході країни.
Урочиста церемонія завершилась традиційним підняттям прапору видатними спортсменами нашої збірної - срібним призером Олімпіади 2012 року Денисом Берінчиком та учасником Олімпіади, чемпіоном Європи 2013 року Павлом (Огнеславом) Іщенком.
А ми запрошуємо усіх вболівальників завітати протягом наступних трьох днів до комплексу "Надія", аби не пропустити найцікавіше!

Олександр Лебзяк: "Я впевнений, вболівальники побачать сьогодні хороший бокс"

11:40 | 17 апреля 2015

Головний тренер "Команди Росії" поділився думками стосовно найближчого матчу проти "Українських отаманів". 

"По-перше, хочу сказати, що мені дуже приємно перебувати на українській землі, давно тут не був. По-друге, "Українські отамани" та "Команда боксерів Росії" - це дійсно одні з найсильніших команд, на даний момент, в WSB. Я впевнений, що хлопці покажуть у ринзі все, на що вони здатні. Також хочу подякувати Федерації боксу України за теплий прийом, який нам влаштували. Нас тут все влаштовує повністю. Сподіваюся, вболівальники сьогодні побачать хороший бокс", - сказав головний тренер "Команди Росії"

Нагадаємо, команди "Українські отамани" та "Команда Росії" проведуть бій вже сьогодні о 21:30 у столичному Палаці спорту. 

Продаж квитків на сайті zritel.ua

Страницы:
1 272 273 274 275 276 277 278 371