Бокс

Вітаємо з Днем народження

13:55 | 08 мая 2017

Сьогодні святкує День народження Заслужений майстер спорту України, срібний призер Олімпійських Ігор у Лондоні, срібний призер чемпіонату світу 2011 року - Денис Берінчик

Своєю харизмою та надзвичайною відданістю улюбленій справі ти підкорив найвищі сходинки спортивних п'єдесталів світу та згуртував довкола себе багатотисячну армію шанувальників. Ти кожного дня відточуєш майстерність, проводячи години у тренувальних залах, та не перестаєш самовдосконалюватися розвиваючись духовно. Напевно, саме завдяки тандему професіоналізму та людяності ти і зумів пробитися на спортивний Олімп та вписати своє ім'я в історію! І найголовніше, не дивлячись ні на що ти залишаєся патріотом своєї держави, а кожен твій вихід на ринг яскраве тому підтвердження! 

Бажаємо здоров'я тобі, чемпіоне, удачі, завжди досягати поставлений цілей та ніколи не зупинятися на досягнутому! 

Лише вперед! Дякуємо за усе! Пишаємося тобою!

Вітаємо з Днем народження

13:40 | 08 мая 2017

Сьогодні святкує День народження старший тренер жіночої збірної команди України з боксу – Сергій Гордієнко.

Федерація боксу Закарпаття підготувала 8-м суддів Національної категорії

11:25 | 03 мая 2017

В період з 25 по 29-те квітня в Ужгороді пройшов суддівський семінар з боксу. Даний захід проходив під головуванням судді міжнародної категорії, трьох зіркового судді AIBA - Миколи Каракулова. Із десяти кандидатур, що приймали участь в семінарі від ФБЗо успішно здали іспит вісім суддів. Таким чином, Закарпатська обласна федерація боксу тепер вже має кваліфіковану колегію суддів Національної категорії, які можуть працювати на території держави і судити, як чемпіонати України так і турніри класу "А".

Чемпіонат України з боксу серед юнаків-2017: ПІДСУМКОВІ РЕЗУЛЬТАТИ

10:25 | 03 мая 2017

До вашої уваги пропонується ознайомитись з підсумковими результатами Чемпіонату України з боксу серед юнаків. 

Нагадаємо, днями у місті Надвірна (Івано-Франківська область) пройшла Національна першість серед боксерів у віковій групі - юнаки. 

Для завантаження файлів перейдіть за нижченаведеними посиланнями

Чемпіонат України з боксу серед юнаків-2017: результати півфіналів

00:55 | 29 апреля 2017

До вашої уваги пропонується ознайомитись з результатами півфінальних поєдинків Чемпіонату України з боксу серед юнаків, які пройшли 28 квітня. 

Нагадаємо, в ці дні у місті Надвірна (Івано-Франківська область) проходить Національна першість серед боксерів у віковій групі - юнаки. 

Для завантаження файлів перейдіть за нижченаведеними посиланнями

Чемпіонат України з боксу серед юнаків-2017: графіки

11:25 | 27 апреля 2017

До вашої уваги пропонується ознайомитись з результатами жеребкування Чемпіонату України з боксу серед юнаків та складом пар поєдинків на 27 квітня.

Розпочалась акредитація ЗМІ на Чемпіонат Європи з боксу ХАРКІВ-2017

13:40 | 26 апреля 2017

Повідомляємо, що Міжнародна боксерська Асоціація розпочала акредитацію ЗМІ на головний боксерський Континентальний форум - ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ З БОКСУ ХАКРІВ-2017.

У Херсоні закінчився XII Міжнародний турнір класу «А» присвячений пам’яті Микола Мангера

15:25 | 23 апреля 2017

Днями в Херсонському вищому училищі фізичної культури пройшли фінальні поєдинки одного з найвідоміших спортивних змагань в Україні - ХII Міжнародного турніру з боксу серед чоловіків класу «А», присвяченого пам'яті майстра спорту СРСР Миколи Мангера. 

Участь в цьогорічних змаганнях приймали найсильніші спортсмени України, а також боксери з Азербайджану, Молдови та Туреччини. 

До вашої уваги пропонується ознайомитись з результатами фінальних поєдинків турніру та підсумковими графіками змагань

Турнір пам’яті П.Р. Поповича: Підсумкові результати

15:10 | 23 апреля 2017

Днями в Білій Церкві звкінчився XXXII відкритий Всеукраїнський турнір присвячений пам’яті льотчика-космонавта П.Р. Поповича. 

До вашої уваги пропонується ознайомитись з результатами фінальних поєдинків та завантажити підсумкові результаи змагань. 

Для завантаження файлів перейдіть за нижченаведеними посиланнями

Універсіада 2017: Підсумки змагань

15:10 | 23 апреля 2017

У Харкові закінчилась Всеукраїнська Універсіада з боксу, участь в якій приймали понад 130 боксерів з усіх куточків нашої держави. До вашої уваги пропонується ознайомитись з підсумковими графіками змагань. 

Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями

Страницы:
1 183 184 185 186 187 188 189 371