Баскетбол

Динамо – Кривбас: анонс матчу Суперліги Фаворит Спорт

08:25 | 26 января 2016

У матчі 13 туру Суперліги Фаворит Спорт Динамо прийме Кривбас. Гра розпочнеться о 18:00. Пряму трансляцію дивіться на каналах Тоніс, Спорт-1, МостВідео а також на офіційному YouTube-каналі ФБУ.

Інфіз - Запоріжжя: анонс матчу Суперліги Фаворит Спорт

21:25 | 25 января 2016

У матчі 13 туру Суперліги Фаворит Спорт Інфіз прийме Запоріжжя. Гра розпочнеться о 20:30. Пряму трансляцію дивіться на каналі Спорт-2 а також на офіційному YouTube-каналі ФБУ.

Топ-моменти матчу Кривбас – БІПА: відео

17:56 | 25 января 2016

Криворіжці впевнено перемогли одеситів у матчі Суперліги Фаворит Спорт.

У Запоріжжі стартувала Студентська баскетбольна ліга

17:10 | 25 января 2016

Стартував чемпіонат Студентської баскетбольної ліги Запорізької області. В турнірі беруть участь три команди з Запоріжжя – КПУ (Класичний приватний університет), ЗНУ (Запорізький національний університет) та ЗНТУ (Запорізький національний технічний університет) і одна з Мелітополя – ТДАУ (Таврійський державний агротехнологічний університет).
Змагання розпочалися з протистояння команд ЗНУ та ЗНТУ. Природно, що в обох матчах з беззаперечною перевагою перемогу здобула команда з технічного вузу, кольори якого захищають гравці Вищої ліги та Суперліги.
Наступним суперником студентів ЗНТУ будуть баскетболісти з Таврійського державного агротехнологічного університету. Матчі між цими колективами відбудуться 31 січня у Запоріжжі та 3 лютого в Мелітополі.
Нагадаємо, що в українському чемпіонаті серед студентів три етапи. Перший етап - регіональний (ігри в рамках області - групи). Другий етап - дивізіон, ігри (один тур) серед восьми команд, які потрапили у другий етап за квотним принципом з областей, що входять до складу кожного дивізіону. Всього чотири дивізіони: Захід, Центр, Схід, Південь. Третій етап - фінальна частина Ліги. Вісім команд, які посіли перші 2 місця в дивізіоні, розіграють звання чемпіона Студентської ліги у фінальному турнірі. Фінал Восьми команд пройде в київському Палаці спорту 19 - 23 квітня.

Найкращі данки тижня в НБА: відео

16:10 | 25 января 2016

Найкращі данки матчів регулярного чемпіонату НБА за останній тиждень.

Гравець Динамо оригінально запросив фанів на матч: відео

15:41 | 25 января 2016

Центровий київського Динамо Анатолій Челован уже традиційно звернувся до вболівальників команди з оригінальним запрошенням на наступний поєдинок.

Єдина ліга ВТБ: результати українців

14:25 | 25 января 2016

У Єдиній лізі ВТБ зіграно чергові матчі регулярного чемпіонату. Подаємо результати за участі команд українських легіонерів.

У Мукачеву відбувся баскетбольний турнір серед ветеранів

14:25 | 25 января 2016

18 чоловічих та жіночих ветеранських команд змагалися на Різдвяному баскетбольному турнірі у Мукачеву. Змагання проходило з ініціативи Мукачівського міського баскетбольного клубу "Карпатські Медведі" при підтримці Мукачівської міської ради.
В цьому престижному турнірі, який провели вдев`яте, найкращих виявляли команди з Австрії (м.Відень), Литви (м.Вільнюс) Латвії (м.Рига), Словаччини (м.Кошіце, м.Пряшів, м.Гуменне) та України (Київ, Одеса, Житомир, Кривий Ріг, Луцьк, Дрогобич, Мукачево).
На урочистому відкритті турніру учасників привітали депутат обласної ради Золтан Ленд’єл, голова асоціації ветеранів спорту Закарпаття Юрій Захаров та організатори ветеранського турнір Сергій Фельбаба.
Переможцями та призерами в групі чоловіки до 45 років стали:
І місце — Дрогобич
ІІ місце — Рига
ІІІ місце — Луцьк
IV місце — Мукачево
V місце — Житомир
VI місце — Гуменне
Кращим гравцем в цій групі став Шатонський Володимир з Дрогобича
Переможцями та призерами в групі чоловіки 45+ стали:
І місце — Мукачево
ІІ місце — Київ
ІІІ місце — Кривий Ріг
IV місце — Відень
V місце — Вільнюс
VI місце — Пряшів
Кращим гравцем в цій групі став Кваша Віктор з Мукачева
Переможцями та призерами в групі жінки стали:
І місце — Мукачево
ІІ місце — Пряшів
ІІІ місце — Киїів
IV місце — Кривий Ріг
V місце — Одеса
VI місце — Кошіце
Кращим гравцем в цій групі стала Курило Тетяна з Мукачева

Семінар Дмитра Базелевського у Чернівцях: фотогалерея

14:25 | 25 января 2016

Голова тренерської комісії ФБУ Дмитро Базелевський провів семінар у Чернівцях. Як це було?

Володимир Драбіковський: у ФБУ є повне порозуміння з ФІБА Європа

14:10 | 25 января 2016

У Мюнгені відбулося жеребкування усіх літніх баскетбольних європейських турнірів, включаючи кваліфікацію чоловічого Євробаскету. На цих заходах Україну представляв генеральний секретар ФБУ Володимир Драбіковський. Втім, його місія на мінгенських подіях цим не обмежувалася.

Страницы:
1 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1975