Ігор Гоцул привітав українських тхеквондистів з довгоочікуваним «золотом» чемпіонату Європи

13:11 | 30 мая 2016

Сьогодні відбулася прес-конференція за участю віце-президента Національного олімпійського комітету України, першого заступника Міністра молоді та спорту України Ігоря Гоцула, президента Федерації тхеквондо ВТФ України Лесіка Саманджия, президента Федерації тхеквондо міста Києва ВТФ Володимира Цоя, старшого тренера жіночої збірної України з тхеквондо ВТФ Олега Нама та новоспеченої чемпіонки Європи з тхеквондо ВТФ Ірини Ромолданової.

Зустріч була приурочена перемозі Ірини на нещодавній європейській першості в швейцарському Монтре. Українка вперше за останні 10 років історії українського тхеквондо здобула європейську медаль найвищого ґатунку.

Нагадаємо, востаннє українці посідали найвищу сходинку на п"єдесталі пошани в 2006 році. Автором «золота» тоді стала Анна Сорока.

Від імені НОК України та Міністерства молоді та спорту Ігор Гоцул привітав Ірину та усю українську родину тхеквондо з довгоочікуваною золотою медаллю.

«НОК України та Мінмолодьспорту продовжують спільну ефективну роботу щодо підтримки українських спортсменів. Ми й надалі працюватимемо для покращення умов підготовки наших атлетів, розвитку українського спорту в цілому, сприяючи появі нових високих результатів українських спортсменів на міжнародній арені», - сказав Ігор Євгенович.

Новоспечена чемпіонка і керівництво Федерації тхеквондо ВТФ висловили вдячність Олімпійському комітету та Мінмолодьспорту за постійну підтримку, відзначивши, що ця перемога є наслідком кропіткої роботи цілої команди - спортсменки, тренерів, спеціалістів та керівництва Федерації.
 

Источник