Плавание

Онлайн-трансляція шостого Кубку світу FINA з плавання у Сінгапурі

17:40 | 04 ноября 2013

Переглянути виступ Дарини Зевіної на шостому етапі Кубку світу FINA з плавання можна у онлайн-режимі 5-6 листопада.
Попередні запливи розпочнуться о 4:00 за київським часом, фінали – о 12:30.

Плавчиня Ганна Дзеркаль тричі перемогла на Національному Кубку України

10:55 | 04 ноября 2013

Ганна Дзеркаль (Соледар) перемогла на дистанції 100 м батерфляєм. Вона фінішувала за 59:12. Спортсменка також стала першою на 200 м брасом. Г.Дзеркаль завершила цю дистанцію за 2:25.50. Третю перемогу вона здобула на 100 м комплексним плаванням. Плавчиня завершила цей заплив за 1:01.62.

«Я дуже задоволена своїм сьогоднішнім виступом. Радує те, що із кожним змаганням результати покращуються. Тож буду готуватися до чемпіонату Європи, який розпочнеться у грудні», - сказала Г.Дзеркаль.

Плавці Ганна Дзеркаль та Артур Артамонов стали дворазовими переможцями у перший день Національного Кубку України

22:55 | 02 ноября 2013

Євпаторія, 2 листопада 2013 року. Плавці Ганна Дзеркаль та Артур Артамонов стали дворазовими переможцями у перший день Національного Кубку України. Змагання розпочалися сьогодні у Євпаторії. Вони - відбірковий етап до чемпіонату Європи на короткій воді, який проходитиме у Данії 12-15 грудня.

Сергій Бубка: «Плавання – пріоритетний та життєво необхідний вид спорту»

10:55 | 01 ноября 2013

Про це заявив сьогодні президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка під час звітно-виборчої конференції Федерації плавання України, на якій новим президентом Федерації обрали Дмитра Качуровського.

Харківські плавці стали лідерами Міжнародного турніру на призи заслужених тренерів України Н. та О. Кожухів

15:10 | 30 октября 2013

Харків, 30 жовтня 2013 р. Харківські плавці стали переможцями Міжнародного турніру на призи заслужених тренерів України Н. та О. Кожухів.

Обрано новий склад президії Федерації плавання України

18:40 | 25 октября 2013

Київ, 25 жовтня 2013 року. Делегати VII звітно-виборчої всеукраїнської конференції обрали новий склад президії Федерації плавання України (ФПУ). Вони також прийняли рішення зменшити оновлений склад президії з 24 до 19 осіб.
Членами президії ФПУ стали: Дмитро Качуровський, Сергій Глущенко, Ганна Кокоша, Андрій Сердінов, Володимир Шумілін, Андрій Власков, Валерій Черкаска, Юрій Вереітінов, Ніна Кожух, Яна Клочкова, Віктор Золотько, Сергій Фесенко, Віктор Міць, Микола Москалик, Віктор Нерода, Володимир Мізін, Валерій Огороднік, Олег Гатченко, Олександр Кошовий.

Федерацію плавання України очолив Дмитро Качуровський

18:10 | 24 октября 2013

Київ, 24 жовтня 2013 року. Новим президентом Федерації плавання України (ФПУ) став Дмитро Качуровський. Його кандидатуру одноголосно підтримали делегати VII звітно-виборчої всеукраїнської конференції ФПУ, яка відбулася сьогодні в Києві.
Вибір кандидатури Д. Качуровського був зроблений невипадково.  За сім місяців його роботи на посаді першого віце-президента, голови виконкому Федерація плавання України трансформувалася в самостійну і незалежну від держави організацію, стала публічною, розпочала активну взаємодію з міжнародним плавальним товариством.
«Мені дуже приємно, що Федерація розробила цільову програму розвитку плавання в Україні, розпочала співпрацю з Національним університетом фізичного виховання і спорту, активно використовує ресурс зарубіжних спеціалістів для підтримки та розвитку наших талановитих зірок плавання. Якщо ми будемо рухатися у цьому напрямку, плавання набиратиме вагу та авторитет», - сказав під час свого виступу на конференції президент Національного олімпійського комітету України, член виконкому Міжнародного олімпійського комітету Сергій Бубка.
Коментуючи вибори нового президента ФПУ, головний тренер збірної команди України з плавання та голова тренерської ради Андрій Сердінов сказав: «Дмитро Качуровський – це спеціаліст, який знає про плавання як ніхто інший. Він – тренер, керівник спортивного об`єкту, знає як організувати роботу в структурі, оскільки має диплом бізнес-адміністрування».
Чотириразова олімпійська чемпіонка Яна Клочкова відзначила: «Я знаю Дмитра Качуровського більше 20 років. Фактично, це він дав мені той поштовх, путівку в спорт вищих досягнень».
Дмитро Качуровський змінив Олега Дьоміна, який був президентом Федерації майже 13 років, а з липня цього року працює надзвичайним та повноважним послом України в Китайській Народній Республіці.
На конференції також було обрано 19 членів президії Федерації плавання України. Серед них – герой України та чотириразова олімпійська чемпіонка Яна Клочкова, олімпійський чемпіон Сергій Фесенко, заслужений майстер спорту, екс-рекордсмен світу Андрій Сердінов, заслужений тренер та заслужений працівник фізичної культури та спорту України Ніна Кожух.

Ветерани "Мотор Зеніту" та "Аква Мастерс" увійшли до десятки рейтингу найсильніших плавців Європи

18:40 | 23 октября 2013 Ветерани "Мотор Зеніту" та "Аква Мастерс" увійшли до десятки рейтингу найсильніших плавців Європи

Київ, 23 жовтня 2013 року. Ветерани "Мотор-Зеніт" та "Аква Мастерс" увійшли до десятки рейтингу найсильніших європейських плавців. Про це стало відомо після оголошення результатів Відкритого чемпіонату Люксембурга з плавання «Мастерс», який проходив 19-20 жовтня.

Дарина Зевіна завоювала шосте золото в Досі

17:40 | 22 октября 2013

Доха, 21 жовтня 2013 року. В останній день п"ятого етапу Кубку свiту FINA з плавання на короткій воді Дарина Зевіна завоювала золото.

Ігор Борисик завоював в Досі бронзу

17:25 | 22 октября 2013

Доха, 21 жовтня 2013 року. В останній день п"ятого етапу Кубку свiту FINA з плавання на короткій воді наш плавець Ігор Борисик завоював бронзу на 200 м брасом. Він фінішував за 2:08.70. Золото завоював срібний призер Олімпійських ігор британець Майкл Джеймісон (2:05.93), срібло – росіянин Михайло Дорінов – 2:08.01.

Страницы:
1 141 142 143 144 145 146 147 153