Head уклав індивідуальні контракти з двома плавцями збірної команди України

15:10 | 14 марта 2014

Київ, 14 березня. Екіпірувальний спонсор Федерації плавання України компанія Head Swimming уклав індивідуальні контракти з членами національної збірної команди з плавання – Богданом Плавіним та Дарй’ю Степанюк. Раніше індивідуальний контракт з Head Swimming мав тільки Андрій Говоров.

«Окрім загального контракту Head Swimming, який розповсюджується на всю збірну команду України, наш спонсор готовий підписати індивідуальний договір із кожним членом збірної команди України. Федерація плавання України радить нашим плавцям ухвалювати такі договори, адже це дозволяє спортсмену вирішити його питання зі спортивною формою та додатковими атрибутами одягу. Крім того, це також питання престижу, адже продукцією цієї компанії користуються чемпіони та призери з усього світу», - сказав головний тренер збірної команди України з плавання та голова тренерської ради Федерації плавання України Андрій Сердінов.


У рамках індивідуального договору, окрім спортивного та плавального костюмів від Head Swimming, спортсмени отримають також повне екіпірування та додаткову винагороду за призові місця на змаганнях. Зокрема вони можуть випробувати стартовий костюм LiquidFire Pro. Його зроблено з більш щільного матеріалу, що призводить до рівномірної компресії м’язів, а також формує правильну поставу тіла у воді. Саме в цьому костюмі Андрій Говоров завоював золоту та бронзову медалі на чемпіонаті Європи по короткій воді у Данії. Також у Head постійно виступають чемпіон Європи та учасник Олімпійських ігор німець Маркус Дайблер, призер чемпіонату світу та найкращий плавець Польщі Конрад Черніак, бронзовий призер Олімпійських ігор та рекордсмен світу Джордж Боуелл.

«Цей костюм відповідає усім вимогам FINA, - сказав начальник відділу продажу компанії "TED L.C.", ексклюзивного дистриб’ютора Head Swimming Олександр Бубенчиков. - Велика кількість призерів та переможців чемпіонату Європи по короткій воді у Данії виступали саме в цих костюмах. Тобто в чергове на міжнародному рівні була доведена висока ефективність, якість та конкурентоспроможність Head Swimming порівняно із іншими світовими виробниками спортивного екіпірування».

Head Swimming укладає індивідуальні контракти з найперспективнішими українськими плавцями. Для цього представники компанії звертаються за рекомендаціями до головного тренера збірної команди України А.Сердінова та інших тренерів, а також слідкують за виступами плавців на українських та міжнародних змаганнях.

Для Богдана Плавіна індивідуальний контракт із Head Swimming став приємною несподіванкою. Плавець вже понад рік плаває у костюмах цієї компанії.
«Я завжди комфортно відчуваю себе у костюмах цієї фірми, тож із радістю погодився укласти індивідуальний контракт. Тим паче, що для мене договір із Head – це додатковий стимул для розвитку, а також нових перемог у плаванні», - сказав плавець.
Зараз Head Swimming продовжує розглядати кандидатури плавців національної збірної для укладання індивідуальних контрактів.

 

 

 

 

 

         костюм LiquidFire Pro

Источник
Плавание 13:50 | 21 мая 2020 FINA повідомила нові строки проведення чемпіонату світу з плавання в басейні 25м Плавание 14:05 | 19 мая 2020 Звернення ФПУ до МОЗ щодо заборони роботи плавальних басейнів Плавание 13:35 | 06 мая 2020 Європейська ліга плавання (LEN) повідомила нові строки проведення чемпіонату Європи з водних видів спорту Плавание 11:05 | 04 мая 2020 Нові строки проведення чемпіонату світу з водних видів спорту 2021 Плавание 13:05 | 02 мая 2020 Зміни календаря європейських змагань з водних видів спорту у 2020 році Плавание 06:35 | 28 апреля 2020 Склад національної збірної команди з плавання на 2020 рік затверджено наказом Мінмолодьспорту Плавание 14:35 | 09 апреля 2020 Національна служба здоров'я України Плавание 14:35 | 09 апреля 2020 Коронавірус в Україні Плавание 19:50 | 04 апреля 2020 Юрієм Івановим встановлено два рекорда України з плавання в категорії Мастерс Плавание 23:20 | 27 марта 2020 Рекомендації спеціалістів Міжнародної асоціації тренерів з плавання