Олимпийские игры

У Чернігові пройшов традиційний забіг до Олімпійського дня

14:56 | 18 июня 2018

Учасники Олімпійських ігор, чемпіони світу та Європи, вихованці ДЮСШ, тренери, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, учасники пришкільних таборів ЗОШ міста, ветерани, паралімпійці – зібралися у Центральному парку культури і відпочинку для проведення всеукраїнської акції - Олімпійського дня-2018.

У харківській школі Вищої спортивної майстерності відсвяткували Олімпійський день

12:11 | 18 июня 2018

З нагоди відзначення Олімпійського дня у Школі вищої спортивної майстерності Харківської обласної ради відбулося урочисте відкриття Олімпійського куточка.

Президент МОК Томас Бах: «Україна завжди була важливою складовою світового олімпізму»

10:56 | 18 июня 2018

«Україна завжди була важливою складовою світового олімпізму. Який ще може бути кращий час, щоб згадати ту важливу роль, яку спорт відіграє на всіх рівнях українського суспільства? Саме тут Національний олімпійський комітет України провадить активну діяльність, щоб зберегти ідеї та спадщину видатних особистостей – Олексія Бутовського та П’єр де Кубертена», - про це сказав у своєму відео-зверненні президент Міжнародного Олімпійського Комітету Томас Бах з нагоди 180-річчя з дня народження провісника сучасного олімпійського руху, легендарного вихідця з Полтавського краю Олексія Бутовського.

«Вчитель + учень = олімпійський дует» на Кіровоградщині

09:41 | 18 июня 2018

У місті Помічна, що на Кіровоградщині, проведено спортивний захід для викладачів фізичної культури та учнівської молоді «Вчитель + учень = олімпійський дует».

У Маріуполі відсвяткували Олімпійський день

09:26 | 18 июня 2018

Традиційно в середині червня Маріуполь на два дні став центром олімпійського руху та здорового способу життя. Цього року центральною локацією святкування Олімпійського дня організатори обрали Приморський бульвар.

Шпажист Богдан Нікішин – бронзовий призер чемпіонату Європи

08:56 | 18 июня 2018

В сербському місті Новий Сад триває європейська першість з фехтування.

Вітання від президента НОК Сергія Бубки фахівцям спортивної медицини

23:56 | 16 июня 2018

Дорогі друзі! Від імені Олімпійської родини щиро вітаю вас з професійним святом – Днем медичного працівника!

Сергій Бубка взяв участь в урочистих заходах з нагоди 180-річчя з дня народження Олексія Бутовського

23:11 | 15 июня 2018

Полтавщина та вся олімпійська Україна вшанувала пам’ять провісника сучасного олімпійського руху, легендарної особистості, вихідця з Полтавського краю Олексія Бутовського.

«Олімпійське літо» на Харківщині продовжує крокувати дитячими таборами

17:26 | 15 июня 2018

У Чугуївському районі Харківської області відбулося свято з нагоди відкриття першої зміни у дитячому оздоровчому таборі «Орлятко». У цей час там відпочинуть 150 юних спортсменів з усіх куточків області - кандидати в майстри спорту, призери міжнародних, всеукраїнських та обласних змагань, а також малеча, яка лише починає займатися спортом.

Сергій Бубка поспілкувався зі спортсменами та студентством Полтавщини

14:26 | 15 июня 2018

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка відвідав спортивні об’єкти Полтавщини та поспілкувався з юними спортсменами та студентством регіону.

Страницы:
1 13 14 15 16 17 18 19 778