Олимпийские игры

Приєднуйтесь через соціальні мережі до конкурсів НОК з нагоди святкування 100 днів до ЮОІ-2018

17:11 | 22 июня 2018

28 червня світ відзначатиме рівно 100 днів до старту однієї з найголовніших спортивних подій року - ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор, які в жовтні відбудуться в аргентинському Буенос-Айресі.

Всеукраїнську акцію «Олімпійська книга» презентували у Шевченківській школі-інтернаті

15:41 | 22 июня 2018

Представники відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області з робочим візитом відвідали Шевченківську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю, яка розташована у селі Шевченкове Звенигородського району Черкаської області.

Сергій Бубка взяв участь у всеукраїнському заході «Пам’ять»

14:26 | 22 июня 2018

Сьогодні президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка взяв участь у Всеукраїнському патріотичному заході спогадів ветеранів війни та спорту «Пам’ять», який другий рік поспіль проводиться з метою увіковічення пам’яті загиблих та вшанування захисників Вітчизни, учасників бойових дій, ветеранів спорту, осіб старшого покоління, які в різні роки плідно працювали в сфері фізичної культури і спорту та здійснили вагомий внесок у розвиток українського спорту.

На Черкащині у розпалі «Олімпійське літо»

10:56 | 22 июня 2018

Діти, що оздоровлюються в пришкільному таборі загальноосвітньої школи села Геронимівка Черкаського району, днями приймали всеукраїнський проект НОК України #OlympicLab. Зустріч провели в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей «Олімпійське літо». До маленьких відпочивальників завітали представники відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

Юні представники тхеквондо долучилися до освітньої програми НОК та НАДЦ

10:11 | 22 июня 2018

Національний олімпійський комітет України спільно з Національним антидопінговим центром України та з залученням медичних фахівців продовжує реалізацію освітньої програми щодо інформування українських спортсменів у питаннях протидії допінгу та забезпечення поглибленого медичного обстеження.

Черкаські стрілки тренуватимуться на найточнішій у світі професійній лазерній мішені

16:41 | 21 июня 2018

Матеріально-технічна база Черкаської КДЮСШ № 2 поповнилася новітнім обладнанням для тренування стрілків. У тирі, що розташований в підвальному приміщенні школи № 26, встановили найточнішу електронну мішень в світі LS10, яка призначена для стрільби з усіх видів пневматичної зброї.

До уваги журналістів!

16:11 | 21 июня 2018

Національний олімпійський комітет України запрошує Вас на прес-конференцію, присвячену нагородженню найкращих спортсменів місяця в Україні: бронзової призерки чемпіонату Європи з дзюдо Єлизавети КАЛАНІНОЇ (квітень) та чемпіонки Європи з карате Анжеліки ТЕРЛЮГИ (травень).

Юлія Левченко провела Олімпійський день

16:11 | 21 июня 2018

З нагоди дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету, який відзначається 23 червня й цього року, срібна призерка чемпіонату світу, чемпіонка ІІ Юнацьких Олімпійських ігор зі стрибків у висоту Юлія Левченко провела Олімпійський день для дітей літнього табору під Києвом.

На Харківщині до святкування Олімпійського дня долучилися студенти педагогічного університету

09:56 | 21 июня 2018

У навчально-спортивному таборі «Гайдари» Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди розпочалися змагання спартакіади, що присвячені Олімпійському дню.

На Кіровоградщині провели оздоровчий пробіг у рамках святкування Олімпійського дня

10:42 | 20 июня 2018

На території Первозванівської об’єднаної територіальної громади Кіровоградської області проведено спортивно-масовий захід Олімпійський день.

Страницы:
1 11 12 13 14 15 16 17 778